6 Ağustos 2019 Salı

Güzel ve çirkin masalı İngilizce

Böylece hem masal dinleyip hemde. Marcel André) bir oğlu ve üç kızı ile bir köyde yaşamaktadır.


Kızlardan kendini beğenmiş,bencil ve şirret olan Felicie ve Adelaide,üçüncü kız Belle. Büyücü giderken arkasında büyülü bir gül bırakmış. Son gül yaprağı düşmeden önce prens gerçek aşkını bulamazsa sonsuza dek çirkin bir yaratık olarak kalacakmış.


Yakındaki bir köyde Bella babasıyla birlikte.

Aynaya bakakalmıştım. Yavrusu - The Ugly Duckling. A little duckling was very sad because he tho. Zavallı adam varını yoğunu kaybetmiş.


Akşam olunca baba bir şatoya rastlayarak buraya girmiş. Büyük bir ziyafet içeride seriliymiş. Bunu yapan kişi herhal. Güzel, babasına öğütler veriyormuş.

Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Türkçe online sözlük Tureng. Beauty, like her name, was very pretty, loving and kind.


One day, the merchant got lost deep in the woods and reached. Evvel zaman içinde kalbur saman içinde develer tellal pireler berber iken ülkenin birinde zenginliği ile dillere destan bir tüccar yaşarmış.


Karıncalar kendilerinden ağır yiyecekleri nasıl taşır? Onların o güzel, asil ve zarif görünüşlerini hayranlıkla izliyormuş. Günlerden bir gün bir kuğu sürüsü göle yerleşmiş ve bizim yavru ile tanışmaya gelmişler.


Bir resim, iki oyun! Bizim yavru kendisini çirkin sandığından ve kendisini onların güzelliklerine yakıştıramadığından, önce bu güzel kuğularla konuşmaya çekinmiş. Fakat tam o sırada suya yansıyan görüntüsünü.


Hadi o zaman kocaman bir kase patlamış mısır ile gişe rekorları kıran filmleri izlemeye başla! Biz İngilizce gelişiminizi kolaylaştıracak ve İngilizce eğitiminize en faydalı filmleri sizler için derledik.


O halde sizin için hazırladığımız yabancı filmi birlikte. Yabancı ve Türk Öğretmenlerden Online İngilizce Dersleri. Daha önce belirlenmiş saatlerde saat boyunca,yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleriyle İngilizce konuşma,okuma ve pratik yapma fırsatı. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.


Sonra birden aklına saat gelmiş ve saate bakmış.

Koşa koşa uzaklaşmaya başlayan Külkedisi’ne prens “Gitme! Sarayın tam girişinde Külkedisi eski hâline dönmüş ve ayakkabısının birini sarayın önünde düşürmüş. Eve gelince bir daha asla o kadar güzel bir gün geçiremeyeceğini düşünse. Al güzel oğlum, bu parayla kendine okul için kalem ve defter al.


Okuluna git, demiş. Pinokyo parayı aldığı gibi yola çıkmış. Sevinç içinde yürüyormuş. Pazar tezgâhlarını ve bağıran insanları seyrediyormuş.


Bu arada yolun başındaki kalabalık ilgisini çekmiş. Kalabalığın içine dalıp ne olduğunu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.