7 Şubat 2020 Cuma

Monoton ilişki ne demek

Fransızcadan dilimize girmiş olan bu sözcük, tekdüze, yeknesak, biteviye, sıkıcı, sıradan, heyecanlılığını kaybetmiş, değişmeksizin devam edip giden anlamlarına gelmektedir. Genellikle artık rutine, bir alışkanlığa dönmüş ve heyecanı kalmamış durumları, eylemleri nitelemek için kullanılır. Monotonluğu rahatlatmak için ne yapabiliriz?


Monoton ilişki ne demek

I was bored with the monotony of daily life. Ben günlük hayatın monotonluğu ile sıkılmıştım. Terimler monoton ve sıkıcı rut monoton artan dizi (Matematik) monotone increasing sequence. Misal iş yerinde kendisine verileceğini düşündüğü promosyon bir başkasına verildiği zaman "Belki de yeterince çaba harcamadın" demek yerine, "Senin için zor olmalı" demelisiniz.


Mutlu bir ilişkinin tarafları, ne zaman susmaları ve karşı taraf için orada olmaları gerektiğini bilir. Ne demek istediğimi hepiniz çok iyi anladınız. Ayrıntıya gerek yok.


Ha dersen ki ben bunları yapmak istemiyorum, o zaman hiç yapma ve karşındakini boşuna umitlendirme. Aranızda çıkmak iliski demek değildir diyenler olacak ki hayatın ve doğanın kurallarını değiştirmeye kimsenin gücü yetmemis seninde yetmez derim.


Ama temkinli olmak gerek tabii. Ciddiyet önemlidir. Evlilik ve ilişki terapistleri, seks hayatınızı renklendirmek için size heyecan veren fantezileri keşfetmenizi öneriyor.


Bunun için hayal gücünüzü devreye sokmanız yeterli olacaktır. Bir ilki gerçekleştirin ve partnerinize kadınların da ilgisini çekebilecek erotik bir film izlemeyi teklif edin.


Bakarsınız bu deneyim aranızdaki kıvılcımı ateşlemeye yeterli olur! Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca ve birçok dilde anlamı.


Sıradan, monoton bir ilişki yaşadığını belirtmemiz de gerekir. Bu tabii ki de sonsuza kadar sürmeyecek. Yakın zamanda buna bir çare bulmaya çalışacaksınız. Belki ileride olumlu anlamda değişiklikler olabilir.


Bu sonuç canını sıkmasın yani. O seni çok seviyor, sen de onu seviyorsun ama sadece bu ilişkiye biraz heyecan katmanız gerekiyor. Cinsel İlişki Sırasında Kadınların Poposunun Sıkılmasından Hoşlandığı Kabul Edilebilir Bir Gerçektir.


Cinsel ilişki esnasında kadına erkeğe zevk veren olmazsa olmazlarda sayılan bir şey ise popoyu avucunuzun içine almak ve iyi ve sıkmak. Kadın için bu hayati öneme sahip olan zevk verici hareket.


Güncelleme Tarihi: 24. Belli başlı roller içersinde yer almamalısınız. Sevmek her şeyin çözümü. Bu kelimeleri çok sık bir şekilde hayatımızın seyrini ifade etmek için kullanırız.


Aslında bu kelime hayatın sıradanlığını, onun bizim için anlamını yitirmeye başladığını ifade etmek için kullanılsa da tekdüze bir hayat bazen her şeyin yolunda gittiğine de işarettir. Deli olmayın ilişkiler kendi kendine monotonlaşmaz, monotonlaşan sizsiniz. Ne ilişkiyi ne de karşınızdakini suçlamayın.


TDK Türk Dil Kurumu Gayrı Resmi Sözlüğü. Ne var ki, Dionysos bile, araya şarap. Caiz ve helal kavramları arasında da aynı ilişki vardır. Kuran’ı Kerim’de buna delalet eden bir ayet vardır.


Monoton ilişki ne demek

Fakat ne kadarının mesh edileceğine dair kesin bir delil yoktur. Bu yüzden şu kadarı mesh edilmesi farzdır denemez, örneğin üçte birinin mesh edilmesi caizdir denir. Tek bir tercih bu derece kıymetli… Çünkü bizler her ne kadar “üstünü örtmek” üzere çaba versek de, ilişki demek ciddi bir iş demek … Bugün bu yazımda bana eşlik ediyorsanız kendinize sormanızı dilerim, bir ilişki doktoru bugün şu anda karşınıza çıkmış olsaydı, ona ne anlatırdınız?


Monoton ilişki ne demek

Tatlı kadın maalesef ki tekdüze monoton bir ilişki yaşıyorsun. Midende oluşan kelebekler, çoktan uçup gitmişler. Eğer ki sen de bu durumdan sıkılmışsan, ilişkine ara vermelisin.


Ama soğuyan bir yemeğin ya da. Ilişki anlamı nedir? Arkadaşlık ve dostluk şeklinde bile bir ilişki aramadığını kesinlikle anlatacaktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.