28 Mayıs 2018 Pazartesi

Ülke telefon kodları

Ülke telefon kodları

LKE : ÜLKE KODU: ÜLKE : ÜLKE KODU: A. Yurtdışı telefon kodu ile ilgili liste alfabetik sıraya göre hazırlandı. D: 1: Küba: 53: Afganistan: 93: Lao Dem. Aşağıda gösterilen harfli kodlar ISO ( International Organization for Standardization ) tarafından sağlanmaktadır.


BM ayrıca, ulusları belirlemek için harfli kodlar ve sayısal kodlar kullanır ve bunlar aşağıda gösterilmiştir. Birleşmiş Milletler tarafından yayınlanan isimler listesinde ülke adları ve kısaltmalarının temelini oluşturmaktadır.


Ülke telefon kodları

Tarifelerimizde genellikle hattınız yurt dışına otomatik olarak açılır. Bazı ülke telefon kodları sizi yanıltabilir. Yumurtacı Abdibey Cd. Almanya” Ülke Kodudur.


Doğru kodları kullanarak, yurt dışındaki kişilere ulaşabilirsiniz. Buna göre temkinli olunuz. Bu incelemeyi yaparken dikkatli olunuz. Dünya genelinde telefon numaralarının karışmaması için böyle bir sistem kurulmuştur.


Bölge – Kuzey Amerika Numaralandırma Plan. Bu hanenin ilk hanesi mobil operatörlere ait alan kodları ya da şehirlere ait bölge kodlarıdır. XX XXX XX XX şeklinde hane daha gelmektedir.


En kötü ihtimal dakikası 3. Aşağıda ülke alan kodları ve GSM operatörlerinin ilk numaraları birleşik olarak verilmiştir. Alan kodunu öğrenmek istediğiniz ülkeyi sayfada yer alan menüden seçerek tüm sonlanmaları görüntüleyebilirsiniz. Kodları Kullanmak Zorunlu Mudur?


Bu yazımda tüm ülke kodları ( ülke kısaltmaları) ile ülke isimlerini tablo halinde bulabilirsiniz. Türkiye telefon kodu örneği ile açıklayalım. Standart olarak verilen kodlar TTRehber tarafından yayınlanan ülke telefon alan kodlarını göstermekte olup tarafımıza ait bilgiler değildir! Uluslararası çıkış kodlarının çoğu çift sıfırdır.


Bir ülkeden diğer bir ülkeyi ararken o ülkenin ülke telefon kodunun girilmesi gerekmektedir. Yurtdışından posta yoluyla gelen eşyaların ambalajları üzerinde de ülke menşei kodları belirtilmektedir. Biz de ülkelerin menşei kodlarını sizlere listelemek. Bir ülkeden başka bir ülkeyi ararken tek başına telefon numarasını tuşlamanız yeterli değildir.


Atak Domain müşterilerinin en fazla arama yaptığı konulardan olan ülke telefon kodlarını sizin için derledik. Bu ülkeleri saymadan önce Avrupa Birliği’nin resmi dillerine ve başkentine bakalım.


Skip navigation Sign in. Güncel arama tarifesini görmek için aşağıda aramak istediğiniz ülkenin adını seçebilir, arayacağınız telefon numarasının ülke kodu ve alan kodunu girebilir, veya ülkenin baş harfini seçebilirsiniz. Yunanistan, Uluslar Arası Telefon Kodu 11.


Ülke telefon kodları

Tüm ülkelerin uluslar arası yabancı araç plaka numaraları listesi, Ülke plakaları listesi. ExcelDepo Excel içerikleri her geçen gün artıyor.


Telefon alan kodları günlük hayatımızın her anında karşımıza çıkabilen, hemen ihtiyaç duyabileceğimiz bilgilerdir. Bu dosyayla, ülkelerin ve şehirlerimizin telefon numaralarını bir Us.


Bazen projelerimizde kullanıcıdan telefon numarasını girmesini isteriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.