21 Aralık 2020 Pazartesi

Word sayfa numaralandırma sorunu

Hele ki tez yazımında bu durum daha sıkıcı bir hal alıyor. Bu yüzden bilgim dahilinde bu video. Wordde numaralandırma yapmak istediğimiz başlıkların, bir yerden sonra düzgün olmadığı, numaralandırmanın düzgün ilerlemediği sorununun çözümüdür.


Tezim için sayfa numarası vermem gerekiyor. Merhaba, Elimde yaklaşık 2sayfalık bir metin var. Sayfa numaralarıyla ilgili daha fazla bilgi için bkz.

Metnin içinde tablolar, resimler, şekiller de var. Sorularınız varsa yorum kısmından bize iletebilir. Daha ayrıntılı Word sayfa numaralandırma videoma ulaşmak için. Murat Sakal 9views.


Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Ama bu sadece bir genellemedir. Sayfa DüzeniKesmelerBölüm sonu kısımlarını izliyoruz.


Peki, word sayfa numaralandırma nasıl yapılır.

Profesyonel bir çalışma oluşturma açısından kolay okunabilir olmasını sağlamak. Var olan bilgilerin ve kısımların hangi sayfalarda olduğunu bilmek avantajlar getirir. Eserin ya da çalışmanın kaç sayfa olduğunu bilmeyi mümkün kılar. Numaralandırma işlemi Insert veya Ekle sekmesinde Page Number butonuna basarak gerçekleştirilebilir.


Birinci sayfada sayfa numarası bulunmayan, önceden numaralandırılmış boş belge şablonları: Üst bilgi sayfa numaraları. Word programını çalıştırın ve ekranın üst bölümünden "Ekle" menusunu açın.


Bu menünün içerisinde " Sayfa Numaraları" seçeneğinin yer aldığını göreceksiniz. Bu seçeneğin üzerine tıklayın.


Böylece sayfalarınızı numaralandırmak için ilk adımınızı atmış olacaksınız. Hata adındaki sayısal ko arızalı olan bileşen veya uygulamanın üreticisi tarafından deşifre edilebilen verileri içerir.


Bu kodu kullanan hata, sistem. Altbilgideki ne, istenen bir sonucu üretir ve bir Sözdizimi Hatası değil mi? Bu şeyle ayağa kalktın Bu şey kıçımı tekmeledi ve çok fazla zaman aldı. Yukarıdaki adımları dikkatlice takip ettikten sonra, 4. Alt bilgi veya üst bilgi alanında sayfa numarasını seçin.


Sekme tuşunu kullanarak sayfa numarasını sola, ortaya veya sağa konumlandırın. Numara en soldaysa, ortalamak için Sekme tuşuna bir kez ve.


Word sayfalarına numara eklemek çoğu zaman tercih edilmesi gereken bir yöntem.

Eğer düzenli ve tertipli çalışmalar yapmak istiyorsak, şart bile diyebiliriz. Ancak nedense Word sayfa numaralandırma işlemini genellikle yapmıyoruz.


Belki alışkanlık belki üşengeçlik bunda faktör olarak görülebilir. Sıralı veya sırasız listeler oluşturmak için madde imleri ve numaralandırma seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu sayfaları numaralandırdık. Eğer sayfa numaralandırma nasıl yapılır bunu bilmiyorsanız yazımı okumak için Tıklayınız.


Bu eklemek Sonraki bölümler. Başlangıç konumu: Eğer isterseniz, belirli bir bölüm için sayısını ayarlamak sağlar.


BaşlıkChapter one diye geçiyor ve ona numara veremediğim için, resim yazısında tanımlayamıyordum. Dediğiniz gibi yaptım, oldu gibi. Sadece noktadan sonra boşluk kalıyor, 1. Onunda çaresine bakacağız artık. Verdiğin bilgi için teşekkür ederim.


PDF belgelerine sayfa numarası eklemek için ücretsiz bir online araç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.