24 Eylül 2020 Perşembe

Web tapu randevu

TKGM Portal Sayfasına Yönlendiriliyorsunuz. Videoda aşama aşama anlatılmakta ve uygulamalı gösterilmektedir. Taşınmaza yönelik işlem yapılması için e- randevu sistemi kullanılarak tapu müdürlüklerinden randevu alabilirsiniz. TKGM koronavirüs salgını sonrasında yaptığı açıklama ile tapu randevusu işlemlerini internet üzerinden kolayca alınabileceğini belirtti.


Henüz kimliğinizi doğrulamadınız.

Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için u. Bir diğer yöntem ise telefonla tapu randevusu alma işlemidir. Bu işlemler için randevuyu evi alan, evi satan ya da aracılık yapan emlakçı alabilmektedir.


Bu konuda bir sınırlama bulunmamaktadır. KB: Vatandaş Portalı Kullanım Klavuzu: 5. MB: Vatandaş Portalı Kullanım Klavuzu: 3. MB: Kurum Portalı Kullanım Klavuzu: 4. MB: Şirket Portalı Kullanım Klavuzu: 5.

Haber ve Duyurular. Kimlik Numarası için alınan randevu kere gerçekleşmez ise yıl içinde yeni bir randevu da verilemiyor. Gerçek ve tüzel kişiler gün içerisinde bir kez tapu randevusu alabiliyor.


Toggle navigation TAPU Başvuru Sorgulama. Yapılan başvuruya bağlı işlemin aşamalarının durumunu gösterir. Tapu devri için gerekli belgeler. Randevu alırken nelere dikkat edilmelidir?


Web tapu ile başvuruyu online yaparak işlemi tapuya gitmeden başlatıyorsunuz. Böyle bir sistem olamaz yani hiçbir ülke de yok gündür doğru düzgün randevu alamıyoruz.


Koskoca devlet bir siteyi çözüm e kavuşturamıyor. Konut kredi faizlerinin düşmesiyle tapu müdürlükleri önünde uzun kuyruklar oluştu. Bu durumdan yararlanmak isteyen bazı emlakçılar ve iş takipçileri, tapuda erken randevu alacağı vaadiyle e-devlet şifresi ve 6lira karşılığında erken randevu vaadinde bulunuyor.


Web tapu ve e randevu çağrı merkezi üzerinden randevulu olarak yapılacak olan işlemlerde yabancı uyruklu kişilere ise randevusuz işlem hakkı tanınacağı duyuruldu. Detaylar haberimizde. Virüs nedeni ile tapu daireleri sistemini değiştirmiş.


Ben gittim adam işlem yapmadı.

Web tapu üzerinden yapılan işlemler tapu müdürlüklerine iletilecek. Tüm işlemler vatandaşa SMS bilgisi olarak iletilirken vatandaşların yapması gereken tek işlem, tapu işleminin.


Halen durum sonuçlanmadı. Tapuya gittim, telefonla her gün aradım. Cevap yoğunuz işlem sırası gelince mesaj gelir diyorlar.


E- randevu ve Alo 1yoğunluk nedeniyle günlerce ileriye tarih veriyor. Bu site üzerinden randevu alabilir, almış olduğunuz randevuyu sorgulayabilir ya da iptal edebilirsiniz.


Devlet şifresi ile üye olup daha sonra T. C kimlik numarası ve oluşturulan kullanıcı şifresi ile giriş yapılmaktadır. Bu randevu telefondan ya da internetten alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.