28 Eylül 2020 Pazartesi

Uzun süreli schengen vizesi

Uzun süreli schengen vizesi

Yunanistan, İtalya, İspanya gibi ülkelerin uzun süreli vize verdiği yönünde yorumlar yapılmaktadır. Bu bilgiler kesin doğru olmamakla birlikte genelde uzun verdikleri doğrulanmıştır.


Vize sürenizin ne kadar olmasını istiyorsanız seyahat sigortası poliçenizin de o kadar uzun olması gerek. Bu nedenle seyahat sigortanızı seçerken Avrupa’da geçerli ve uzun süreye sahip olan bir sigorta tercih edin.


Uzun süreli schengen vizesi

Schengen ülkesi, AB ülkesinin 22. Yorum yaparken lütfen e-posta adresinizi doğru girdiğinizden emin olunuz. Uzun süreli schengen vizesi, her seyahat severin arzusu. Tam zamanlı çalıştığım için.


UZUN SÜRELİ SHENGEN VİZESİ NASIL ALINIR. Bir kaç arkadaşıma bahsettiğimde çok şaşırdılar ve daha önceden böyle birşey yapmadıklarını söylediler. Ben de o zaman bu konuyu mutlaka blogda. Bu şekilde yine hem daha uzun süreli vize alma ihtimaliniz yükselecek hem de vize alabilme olasılığınız turistik vizeye kıyasla daha yüksek olacaktır.


Uzun süreli schengen vizesi

Mesela, Almanya ve Yunanistan, uzun süreli vize alma ihtimalinizi düşürebilecek ülkelerden. Almanya’nın, başvuran kişinin seyahat süresi kadar. Barış Çebin 10views.


AVRUPA - SCHENGEN VİZESİ NASIL ALINIR? Bu konuda ise kimse net bir şey diyemez ama bunun için bir kaç taktik var. Biz son yıl içerisinde kere schengen vizesi aldık. Ancak ben bu konuda hep şanssız oldum.


Evet, bunun bir kuralı yok dedik fakat Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerin vize için ekstra evrak istediği ve detaylı istediğini söyleyebiliriz. Prag’da bir otelden rezervasyon yaptırmak. Bu sizin tutarlılığınız ve güveniniz konusunda kötü bir. Bu soruların cevaplarına bakmakta fayda var.


Bunlarla ilgili detaylı yazımız için buraya tıklayabilirsiniz. Vize başvurularında sıklıkla yapılan hata inandırıcılıktan uzak belgeler sunulmasıdır. Bu belgelerle de vize almanız elbetteki mümkün, ancak uzun süreli vize alma ihtimalinizi azaltır. Word formatında indirmek için tıklayın.


Dosyadaki kırmızı olarak işaretlenen yerleri kendinize göre doldurabilirsiniz. Yazacağınız dilekede ne gramer ne de diğer şeylere takılmanıza gerek yok, derdinizi anlatmanız yeterli. Bu sayede uzun süreli schengen vizesi alma ihtimaliniz.


Bu durumda reddedilmiş pasaportu çamaşır makinenizin ön yıkamalı uzun programında bir güzel yıkayın. Okunmaz hale mi gelmiş. Haydi bakalım Emniyet müdürlüğünden tertemiz yeni bir pasaport çıkartmaya.


Umuyorum bir sonraki vizem senelik olarak devam eder. Vize ile ilgili sormak istediklerinizi yorum olarak yazabilirsiniz. Seyahat sağlık sigortası, destinasyon birden fazla ise gidilecek her ülkeye ait rezervasyonlar (kalacak yer, varsa davetiye ve uçak biletleri) mutlaka dosyaya eklenmeli. Ayrıca bu belgelerin pasaport kontrolde de sorulduğunu unutmayın.


Bu vize ve ülke girişlerinin birbiriyle uyumlu olması durumunun uzun süreli vize için bir kolaylaştırıcı faktör olduğu bilinen bir durum. Başvurular Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına yapılır. Kalış sürenizi uzun süre aşıp polis tarafından yakalanmanız durumunda kaçak durumuna düşüp.


Yok efendim, “ Yunanistan krizde olduğundan bize deli gibi muhtaçlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.