28 Eylül 2020 Pazartesi

Uzaydan palmiye adası

Palmiye adaları, 100. Bu çarpıcı adada yüzlerce lüks otel, villa. Programda modern çağın mucizevi yapılarına odaklanıyoruz.


Rainbowing işlemi olarak tanımlanan yöntemle, GPS yardımıyla hedeflenen alandaki kum, tarama gemileri tarafından püskürtülür. Temel ticari ve yerleşim binaları BAE emlâk şirketi Nakheel Properties (Nahil Emlâk) tarafından geliştirilecektir.


Bu ada o kadar geniştir ki uzaydan bile görülmektedir.

Ada çevresine uyum saplaması için kumdan yapıldı, kayalarla dalga kıran inşa edildi. Daha özgün ve farklı bir tatil deneyimi isteyen sofistike seyahat eden bireyler için ideal bir tercih. NASA uzaydan adım adım izledi!


Dubai böyle cennet oldu! Bu adaların yapılış amaçlarından biri de sahil şeridini uzatmak ve turizmi arttırmaktır. Sadece birkaç yıl önce adanın farklı bir adı vardı - Prun Adası.


Yeni sahipler adada birkaç yüz palmiye ağacı diktikten sonra, adayı yeniden adlandırmaya karar verildi. Adalarda, Hollywood yıldızlarının da villaları bulunuyor.

Yapay adaların üzerlerinde, yüze yakın otel, 2. Son Güncelleme: 04. Uzaydan da görülebilen bu takımadalar, Birleşik Arap. Takımadalar, bir "gövde" ve on yedi palmiye yaprağının her iki yönde de farklılaşan "taç" dan oluşur. Bu form, takımadalardaki plajların uzunluğunu kilometrede artırmaya izin verdi.


Bagaj" ve "taç" a ek olarak. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte yeni durumlar ortaya çıkmıştır. Bu durumlardan birisi de uzaydan görüntü almaktır. Ada üzerinde bir çok lüks villa, oteller, alışveriş merkezleri vardır.


Valla bazen insan yazacak birşey bulamaz ya, çünkü o k. Islak bir palmiye yaprağı kadar cansız. Parece que la tengo tan flácida como una hoja de palma mojada. Yaz aylarında oldukça sıcak olan Emirlikler’de sosyal yaşam alanları da kapalı alanlarda planlanmıştır.


Proje başlamadan önce yaklaşık üç yıllık bir araştırma sürecine girilmiş ve bu üç yılın sonunda da toplamda bin kişinin konaklayabileceği bin palmiye ağacının dikilmesi kararlaştırıldı. Buranın özelliği uzaydan. PALMİYE OTEL AVŞA, yarım pansiyon konseptinde Avşa adası otelleri, kategorisinde hizmet vermektedir.


Mükemmel soğuk sertliği ve nakil başarısı ile güney eyaletlerinde bir manzara ağacı olarak popülerdir.

Kanarya Adası Hurma: Manzaraya tropikal bir görünüm vermek için en çok arzu edilen palmiye. Ağaçlar ft uzunluğunda.


Bu adalar çevreye uyum sağlaması için tamamen doğal malzemelerden inşa edilmiştir. Denizin altından çıkartılan kumların ve kayaların kullanıldığı başyapıt içerisinde 1bin kişiyi barındıracak şekilde tasarlanmış ve içerisinde villalar. Ultra lüks otel ve rezidansları barındıran bu adada, “Aqua Venture Park” adında bir su parkı ve Meşhur Atlantis Otel’i de bulunuyor. Meis Adası Hakkında Bilinmesi Gerekenler.


Dünyanın en büyük, yapay adası. Türkiye kıyılarından (Kaş, Antalya) sadece 2. Diğer Linkler: İlki Abu Dabi’de kuruluyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.