26 Ağustos 2020 Çarşamba

Türkiye ve rusya savaşırsa ne olur

Hepinize Merhaba, Ben Nevzat, Yani bu Kanalın Sahibi. Eğlenceli Videolar ve Askeri Karşılaştırma İçerikleri Oluşturup Sizlere sunuyorum. Ve Bana destek olan bütün İnsanlara Teşekkür. Olası bir savaşta neler yaşanılabilir?


Yeni videolarımı kaçırmamak için abone de olabilirsiniz! Umarım beğenirsiniz. Bu Videoda Kullandığım.


Hayatı Ertuğrul Diriliş dizilerinden ibaret sanan, tarihten, coğrafyadan bi haber, AKP’li kitlelere bunu anlatmak zor. Erdoğan’ın bunun gayet farkında olduğunu, ancak tabanını diri tutmak için gaz vermek zorunda olduğunu. Hamza Tas 455views.


Buna rağmen sınırlarının içinde dahi insanlarını ve askerlerini korumaktan aciz. Tek güvencesi Nato. Türk ordusu ve Rus ordusu karşılaştırılması!


Has’ın Rus kaynaklarına dayandırdığına göre gözlem noktalarında minimum bin Türk askeri bulunuyor. Daha fazla videoya gözat. Sonraki oynatılıyor.


CHP Grup Başkanvekili Altay: “Birleşmiş Milletler’de bir ateşkes kararı alamamış o. Emekli Büyükelçi Şükrü Elekdağ, Doğu Akdeniz sularındaki bir deniz çatışmasının anında hava savaşına dönüşeceğini söyledi. TÜRKİYE BATIYOR PROPAGANDASI YAPIYORDU Kİ.


Türkiye ve rusya savaşırsa ne olur

Misafir - Masaüst ü. Zirvede varılan mutabakata göre İdlib’de ateşkes yürürlüğe girdi. Görüşmenin ardından iki ülkenin dışişleri bakanları, İdlib Ateşkesi Mutabakatı’nın ayrıntılarını açıkladı. Rusya ile ABD savaşırsa sonuç ne olur ? Sadece İran’ı değil. Ne kemalistliğine güven ne de Atatürkçülüğüne, iddialı olarak, “Türk”iye olarak bir tek sen kaldın ve senin suyunu da ısıtıyor zaman (yani, aleyhine geçen zaman).


Türkiye ve rusya savaşırsa ne olur

Anti parantez, benim bildiğim Kemalist ve Atatürkçülerin çoğu yurtdışında birkaç yıl kaldıktan sonra akılları başlarına gelmezse, eriyip gidiyorlar. Sünnete uyarak alkollü bir yaşantı sürecinde. Aslında kısmen yaşanmaya başlanmış bir senaryo.


Türkiye ve rusya savaşırsa ne olur

AB Ukrayna’ya vereceği finansal ve askeri destekle savaşa örtülü katılır. Ya da bunun bir adım ilerisinde ABD ve NATO, Ukrayna Ordusuna destek sağlar. Rusların "Alanya çok güzel. Talep hacmi geçen yıla yaklaşıyor ve Türkiye ’nin bu yıl Rus turizm pazarında iyi bir yaz geçireceğini söyleyebiliriz.


Ağustos, charter uçuşlar ise bugün. Amerika’nın ne yaptığını bilmiyoruz. Bir öyle bir böyle gibi dengeler.


Türkiye Cumhuriyeti, artık daha fazla riske ve çıkmaza girmeden, şu anki ( en az yıllık ) yanlış abd güdümlü suriye dış politikas ından vazgeçmelidir ve suriye ile görüşmelere başlamalıdır. Bu konu içi boş inatla,abd güdümüyle ve cıbılın kabadayılıgı ile yürümez. Bedeli Türkiye için çok agır olur.


Baştaki iktidar içinde çok agır olur …. Ama diğer taraftan da TSK.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.