28 Şubat 2020 Cuma

Psikoteknik belgesi yenileme fiyatı

Ticari araç sürücülerinin alması gereken psikoteknik raporu veren kurum hakkında bilgiler içerir. Psikoteknik yenileme fiyatı yeni rapor alıyormuş gibi ücretlendirilir. Aslında psikoteknik yenileme yanlış kullanılmaktadır.


Bu raporun geçerlilik süresi beş yıldır. Bu süre geçtikten sonra kişinin aynı yetenek testlerine daha önce hiç girmemiş gibi tekrardan alınması gerekir.


Yetki Belgeleri Danışmanlığı.

Sınavlı SRC belgesi için ücret : saat eğitim ( saat başı TL ) = 1. Belgeniz e-devlette görünmüyorsa geçerliliği olmaz. Ankara psikoteknik belgesi fiyatı en çok konuşulan konulardan biridir.


PSİKOTEKNİK TEST BELGESİ DENETİMLERİ 26. Ankara ‘da uygulanmakta olan psikoteknik fiyatı 170TL, başka illerde farklı fiyatlarda yapılabilmektedir.


Trafik algı ve motor yeteneklerinin ömrünüz boyunca aynı kalması pek mümkün değildir. Kurumuz psikoteknik belgesi süresi dolan sürücülerin belgelerini yenilemelerinde yetkilidir.


Takip Edin: Anasayfa.

Ehliyet Geri Alma Hız ve Alkol “Alkollü araç kullanımından 3. Sürücüler kullandıkları araçlar neticesinde ve stresi ile beraber oldukça uzun ve sorunlu yolculuklar yaşayabilmektedir. Bu mesleklerin en zor taraflarıda bunlardır. Dolayısı ile kanunlar, bu tarz meslekler için.


Kurumumuz belirlenen ücretlerin en alt taban fiyatlarını uygulayarak en uygun ücretle yenileme yapmaktadır. Ticari araç kullanan tüm sürücülerin alması gereken psikoteknik belgesi merkezimizde verilmektedir. Yani psikoteknik yenileme yılda bir yapılmaktadır. Bunun için yılda bir yenilenmesi gereken psikoteknik belgesi de aynı ilk kez aldığınız şekilde simülatör testlerine girmeniz ile gerçekleşmektedir.


Bu müracaattan sonra durumunuza göre belirtilen belgelerden gerekli olanlar sizden istenecektir. Daha sonra ise yaklaşık saat sürecek bir teste girmeniz gerekmektedir. Klimalı sınıflarda kişilik ferah bir ortamda, çağdaş ve modern bir eğitim sunan kursumuz sizlere çağın en son sistemlerinde rehber öğretmenlerin de desteği ile hizmet vermektedir.


Kursta yapılan test bittikten sonra maximum ay içinde Psikiyatri muayenesi ve onayı gerekir. Dürüst çalışmasının ve çalışanlarının üstün performanslarının emeği olarak sürekli yükselişe geçmiştir. Sağlık Bakanlığının belirlemiş olduğu teste tabi tutularak verilmektedir. TL para cezası kesilecektir.


Ancak her sürücü kursu bu. Kişi sene içinde 2.

Bu doğrultuda bir psikoteknik kurs merkezi açmak karlı ve potansiyeli yüksek iş fikirleri arasında yer almaktadır. TL idari para cezası uygulanır.


SRC Belgesi almadan araç kullanan kişilere 2TL, Araç sahiplerine. Firmamız, hizmeti en kaliteli şekilde ve en ekonomik fiyatlar ile sunmaktadır.


Yurtiçi ve uluslararası yolcu veya yük taşımacılığı için alınan psikoteknik raporlarının yıl kullanım süresi vardır. Detaylı Fiyat Bilgisi İçin Lütfen Arayınız.


Yeni adresimiz Bayraklı Adliyesi Karşısında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.