6 Şubat 2020 Perşembe

Muafiyetli src belge ücreti vakıfbank

Muafiyetli src belge ücreti vakıfbank

Kamu Bankaları ve PTT aracılığı ile yapılabilecek. Vakıfbank Şubelerinden yatırılabilmektedir. NOT: C VEYA D EHLİYETİ OLANLAR, SRCSR.


Bu süre içerisinde yetki düzenlemesi nedeniyle yaşanan süreç sona ermiş ve aşağıda src belgeniz hakkında detaylı olarak bilgi verme. Kart Ücreti : 2TL. Muafiyetli SRC başvuru ekranında sizden istenen bilgileri giriniz ve BAŞVUR butonuna tıklayınız. Bankaya sadece sınavdan geçenler kart parası.


Sınav Harcı 10TL. SRC Harçları Fiyat Listesi için Tıkla! Bu ücreti yatırmak için T. SRC kart ücreti ise TL’dir. SRC belgesi harç ücreti 1TL’dir.


Muafiyetli src belge ücreti vakıfbank

Yukarıda belirtilen src belgesi fiyatları dışında src sınav harcı ücreti ve src kart ücreti masrafı bulunmaktadır. TL olarak belirlenmiştir. Ayrıca yapılan sınavlarda başarılı olanlar Halk Bankası şubelerine TL kart ücreti ödemeleri gerekmektedir. Bu masraflar kurs ücretinin dışındadır.


Muafiyetli src belge ücreti vakıfbank

Irmak SRC ve Psikoteknik Bu Hizmeti Ücretsiz Olarak sunmaktadır. Tabi bu arada src belgesi için tl ödemeniz gerekiyor. Src Belgesi : 9tl. SRC Belgesi: Saat: 2TL.


Halkbank için seçenek bulunmaktadır. Başvuru için ödenen ücret ise liradan liraya düştü. Başvurunuzu tamamlayıp src harcını söz konusu bankaların src hesaplarına yatırdığınızda yaptığınız ödeme otomatik olarak.


E Sınıfı ehliyetliler SRCve SRC e. Mevcut mevzuatta buna ilişkin bir tarih sınırlaması bulunmamaktadır. Belge Oluştur dediğiniz belgenizi oluşturup, indirdikten sonra yazdırabilirsiniz. Teknik destek almak ve yardımcı olmamız isterseniz arayabilirsiniz. Yardımın ve yapabileceğiniz işin ücreti olmaz.


Para Birimi: Alış: Satış: Dolar (USD) 7. BELGE ÜCRETLERİNİN YATIRILABİLECEĞİ BANKA HESAP NUMARALARI AŞAĞIDA AÇIKLANMIŞTIR. Vakıflar Bankası şubelerine giderek yatırabilirsiniz. Bu ödeme ATM, Mobil ve İnternet bankacılığından yapılmamaktadır. TL belge ücretini şube veznelerinden ödeyebilirsiniz.


Srcbelgesi kimler için gerekli. B, C, E,D sınıfı ehliyetlerden birine sahip olmak yeter. Bu belgeyi kimler alırlar ? Belge alabilmeniz için başvuru esnasında muafiyetli veya kurslu olma durumunuza göre işlem yapılır. VakıfBank hiçbir zaman İnternet Şubesi girişinde müşterilerinin cep telefonu numarası, markası, modeli gibi bilgileri istememektedir.


Belge ve Bilgilendirme Ücreti : TL: 0: 2TL: 0: Sayfa başına TL tahsil edilir. SRC Belgesi Başvuru Şartları. Toplamda alınacak tutar 2TL’yi geçemez.


Finansal tüketicilerin sözleşme, işlem fişi ve benzeri dokümanların bir örneğini talep etmeleri halinde, ilgili dokümanın düzenleme tarihinden sonraki ilk yıl için herhangi bir ücret alınmaz. Ehliyetinizin veriliş tarihine bakınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.