27 Ocak 2020 Pazartesi

Psikoteknik belgesi yenileme süresi

Belge bitiş süresi, belgeyi aldığınız ilk günden itibaren, haftanın her günü ve çalışmadığınız günler de dahil olmak üzere işlemektedir. Psikoteknik Süresi.


Mesleki yeterlilik Belgeleri Kendi arasında ayrılır. Bu süre dolduktan sonra tekrar bu rapordan almaları gerekmektedir.


Merkezimizden psikoteknik raporu alan sürücülerin rapor tarihi dolmadan gün önceden hatırlatma. Trafik algı ve motor yeteneklerinin ömrünüz boyunca aynı kalması pek mümkün değildir.

Kurumuz psikoteknik belgesi süresi dolan sürücülerin belgelerini yenilemelerinde yetkilidir. Etiketler: psikoteknik süresi doldu. SRC Belgesi, sınavlı ve sınavsız olarak iki şekilde alınmaktadır.


Sınavlı SRC’de gün eğitim sonrası sınavdan başarı gösterenler belgeyi almaya hak kazanırlar. Belgeyi alma süresi birkaç gün içindedir.


Ehliyet Geri Alma Hız ve Alkol “Alkollü araç kullanımından 3. Src belgesi yenileme süresi ile ilgili yasal bir değişiklik olduğunda ve bu yönetmelik yürürlüğe girdiğinde güncel bilgiler bu sayfadan paylaşılacaktır. SRC(tehlikeli madde taşımacılığı) belgesinin geçerlilik süresi ise yıldır.


Yani SRCmesleki yeterlilik belgesine sahip olan sürücülerin yılda bir src5.

Alınan raporlar e-devlet sistemi üzerine entegre edilmiştir. Daha önce belge sahibi olmak değerlendirmeden muaf olacağınız anlamına gelmez. Bir başkası sizin adınıza belge alamaz teste giremez.


Klimalı sınıflarda kişilik ferah bir ortamda, çağdaş ve modern bir eğitim sunan kursumuz sizlere çağın en son sistemlerinde rehber öğretmenlerin de desteği ile hizmet vermektedir. Kurumumuz belirlenen ücretlerin en alt taban fiyatlarını uygulayarak en uygun ücretle yenileme yapmaktadır.


Konu ile ilgili, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü’ne yapılan başvuru neticesinde alınan karar ilgi yazıda verilmiş olup sağlık ve psikoteknik rapor süreleri dolan Tren üstü personel ile Demiryolu emniyet kritik görevlerde çalışan personelin, mevcut sağlık ve psikoteknik raporlarının geçerlilik süresi 15. Sürücülerin, refleks, algı ve karar. SRC Belgesinin geçerlilik süresi (beş) yıldır.


Belge için yaklaşık saat süren ve kişinin beden ve ruhsal sağlığının sürücülüğe elverişli olup olmadığının ölçüldüğü bir teste tabi tutulursunuz. Bu testin sonunda başarılı olarak adaylara psikoteknik belgesi verilir. Almış olduğunuz psikoteknik belgesi.


PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME BELGESİ ALMA AŞAMALARI. Bu aşamalardan geçen sürücülerin psikoteknik değerlendirme belgeleri onaylanmış bir şekilde E-devletlerinde.


Aslında psikoteknik yenileme yanlış kullanılmaktadır. Bu raporun geçerlilik süresi beş yıldır. Bu süre geçtikten sonra kişinin aynı yetenek testlerine daha önce hiç girmemiş gibi tekrardan alınması gerekir.


Ticari araç sürücülerinin alması gereken psikoteknik raporu veren kurum hakkında bilgiler içerir. Sancaktepe ve Ümraniye şubelerimiz ile hizmetinizdeyiz.

Bireyin beden ve ruh sağlığının sürücülüğe yeterli olup olmadığının değerlendirildiği bir testi uygulama sürecidir. Bütün ticari araç sürücülerinin alması gereken ve Ehliyetine el konulan sürücüler için gerekli olan psikoteknik raporunu vermekteyiz!


Bu mesleklerin en zor taraflarıda bunlardır. Dolayısı ile kanunlar, bu tarz meslekler için.


Ticari araç kullanacak olan kişilerden istenen belgeler zaten her zaman için kendilerinde mevcut olan belgelerdir fakat ehliyet iadesi için istenen belgeler arasında ceza tutağanı aslı ve fotokopisi bulunmaktadır. Rapor sonuçlarınızı test süreciniz tamamlanmasından sonra e-devlet sistemi üzerinden barkodlu belge olarak.


KARAYOLU Taşıma Yönetmeliği gereği ticari amaçlı yolcu ve yük taşımacılığı yapan sürücülerden yıl geçerlilik süresi olan psikoteknik belgesi almayı zorunlu hale getirmiştir. Yani mirasçı istediği zaman gerekli belgelerle yaptığı başvuru ile mirasçılık belgesini çıkarabilir.


Veraset ilamı çıkarma süresi yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.