27 Ocak 2020 Pazartesi

Moldova da gezilecek şehirler

Burası tarih boyunca çok fazla kimlik değiştiren bir ülke. Moldova ’daki Turistik Şehirler. Dolayısıyla, küçük sayılabilecek bir yüz ölçümü ile karşı karşıya olsanız da yerin altına doğru uzanan.


Moldova da gezilecek şehirler

Yaşam şartları çok iyi olmadığı için göç oranı çok yüksek. Yaz aylarında çok sıcak bir ülke olduğu için çoğu kişi öğlen. Farklı kültürlerin bir arada bulunduğu yörede yerel halk haricinde Ukrayna ve Rusya vatandaşları da yaşamını sürdürmektedir. Kültür ve tarih turizmine ilgi duyan.


Paleolitik, Eneolitik ve Demir Çağı’ndan günümüze dek gelen arkeolojik kalıntıların yer aldığı bir açık hava müzesi olan Orheiul Vechi, Trebujeni’de bulunuyor. Dinyester nehrinin doğu kıyısını bir şerit halinde kapsayan bölgede tek. Bunlar parklar ve katedral gibi mimari yapılardır. Saray, Osmanlı İmparatorluğu’nun Lale Devrindeki son büyük anıt yapısıdır.


Moldova da gezilecek şehirler

Kişinev’i tavaf etmiş olursunuz. Ana sayfa Şehirler. Gent Gezilecek Yerler konusunda da oldukça zengin. Gagavuz Türkleri: ülkenin güneyinde.


Hindistan’ da geçirdiğim ay boyunca onlarca şehir gezdim yüzlerce gezgin ile konuştum. Herkesin rotası benzer veya birbirine çok yakındı. Bende bu bilgileri Hindistan’a gitmeyi düşünen gezginler için derlemeye karar verdim.


Görmeden dönmemeniz gereken yerleri keşfedin! Dünyanın en popüler turistik yerlerinden biri olan Avrupa Kıtası üzerinde pek çok tarihi ve mimari zenginliği barındıran şehirlere ev sahipliği yapıyor. Avrupa şehirlerini gezmek Asya ülkelerine göre daha pahalıdır.


Sevilla’nın gezilecek en önemli yeri kesinlikle Sevilla Katedrali ki dünyanın en büyük 3. Alcazar Sarayı ki mükemmel bir iç dekorasyonu bulunuyor. Aynı zamanda Game of Throne’ da yer alan “Water Gardens” burada çekiliyor, bir de Plaza de Espana yani İspanya Meydanı. Star Wars filmlerinin bir sahneside burada. Aşıklar parkı olarak da biliniyormuş aynı zamanda.


Sevgiliyle gidilecek yerler, gezilecek şehirler, kışın yapılacak ucuz aktiviteler, gidilebilecek uygun en romantik ve sakin tatil yerleri ile mekanlar hakkında sizin de önerileriniz var ise bizimle aşağıdaki yorum kısmından paylaşabilirsiniz. Ayrıca gezilecek şehirler arasında ve şehir içinde trenle ulaşım da çok rahat. Ancak yine de araba kiralamak isteyen dostlarımız için birkaç bilgi verelim: Uluslararası firmalardan araba kiralayabilirsiniz.


Araba kiraları -Euro arasın. Hollanda’ da Gezilecek Yerler, Görülmesi Gereken Şehirler. Bir tarım şehri olan bu Avrupa ülkesinde para birimi olarak Euro kullanılır.


Avrupa’nın en kalabalık ülkelerinden biri ola. Gezilecek yerlere geçmeden önce ülkeyle ilgili hızlı ve pratik birkaç bilgi vererek anlatmaya başlayayım. Makedonya Hakkında. Stefan Cel Mare Pparkı, Askeri Müze, Ulusal Sanat Müzesi, Kahramanlar Anıtı da turlarda hoşça vakit geçirebileceğiniz tarihsel yapılardandır.


Moldova da gezilecek şehirler

Belçika’ da birçok gezilecek mekânların yanı sıra yiyecek ve içecekleriyle de ünlü bir ülkedir. Nüfusu yaklaşık milyon olan bu ülkenin yüz ölçümü yaklaşık bin kilometre kare olarak biliniyor. Resmi dil olarak bu ülkede farklı dil konuşuluyor. Bu diller Fransızca, Almanca olarak.


Moskova gezilecek noktalar hakkında çeşitli tavsiyeler yer alıyor. Bulgaristan Gezilecek Yerler Farklılıkları bir arada bulabileceğiniz bir ülke arıyorsanız Bulgaristan listenizde olmalı.


Bu şehirlerde hakkında daha detaylı bilgiler almak isterseniz şehir tanıtımlarının altında yer alan ilgili linklere tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.