25 Ekim 2019 Cuma

İzmir belediyesi çanakkale gezisi

İzmir belediyesi çanakkale gezisi

ANAKKALE ŞEHİTLİK GEZİSİ HER GÜN MEVCUTTUR. Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. Mayıs’a kadar devam edecek olan gezilerin tarihleri açıklandıkça duyuracağız. Takipte olun,kaçırmayın!


İzmir belediyesi çanakkale gezisi

Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale gezisine kişi katıldı. Grup turlarımız haricinde Çanakkale ’ye kendi araçları veya şehirlerarası otobüsler ( Pamukkale Turizm, Metro Turizm, Truva Turizm, Isparta Petrol Turizm vb.) ile ulaşımını sağlayan misafirlerimiz için her gün. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı’na partner il olarak katılan Çanakkale damgasını vurdu.


Ankara ve İzmir merkezli olarak organize ediliyor. Gelibolu, Çanakkale Şehitlik, 57. Olgun ve Paryalar Konseri.


Boğazı’nın en dar yerinde inşa edilen karşılıklı iki kaleden biri olan Kilitbahir Kalesi aynı ad ile anılan köyün de yer aldığı Malaz tepe eteklerinde kıyıda inşa edilmiştir. Selimpaşa dinleme tesisinde toplanan bin 7Şişli ilçesi sakinine havai fişek gösterisi yapıldı.


Alay Şehitliği, Conk Bayırı, Truva Atı görülen tarihi yerler arasında yer alıyor. Geziye Bafra Milli. Yıldönümü dolayısıyla Çanakkale gezisi düzenlendi.


Bir gün süren gezinin oldukça anlamlı olduğunu belirten işaret dili eğitmeni Yağmur Kara, geziye katılanların Kemalpaşa Belediye. Yarbay Refik Cesur Cad. Destansı bir mücadelenin tarihinin yazıldığı yerleri görmek isteyen Çiğlili vatandaşlar geziye büyük ilgi gösterirken,s katılanları Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan.


Balçova Belediye si. Location : Gazi Mah. Yarın (Şubat) kayıtları alınmaya başlayacak gezilerin son kayıt tarihi ise Şubat Cuma.


Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye başkan yardımcıları, 1mahalle muhtarı, eşleri, çocukları ve yerel basın mensupları katıldı. Muhtarlar ve aileleri, Cuma günü sabah erken saatte Manavgat’tan otobüs olarak.


Görülmesi Gereken Yerler. Burada ziyaret etmeniz gereken en önemli yer ise Milli Parktır. BM tarafından tanınan bir koruma alanıdır. Bu bölge, Şehitler Abidesi ile beraber.


İzmir belediyesi çanakkale gezisi

Verilen kitabın özetini çıkartan öğrencilerin Çanakkale gezisine gideceği söylenmişti. Tekkeköy halkını tarihiyle ve destan yazılan topraklarla buluşturmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “ Çanakkale en çetin şartlarda. Edirne Tüm Yerel Sen Şube Başkanı Savaş Çerkez, “Sendikacılığın özünde birlik ve beraberlik vardır.


Cumhuriyet Meydanı’ndan yola çıkacak. Aksulu vatandaşlar Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılı nedeniyle üç grup halinde düzenlenen gezinin ilk seferine katılan Aksulular, Belediye.


Akpınar TOKİ Konutları’nda açılan okuma yazma kursuna katılanlar ile mahalle. Bu yolculuk arabayla tahminen saat dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 2Km olan yolculuğu yaklaşık olarak dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin muhtarların taleplerini yerine getirerek ‘Muhtarlarımızla Tarihe Yolculuk’ gezisi düzenledi.


Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ Karşısındaki Hizmet Binasının önünde bir araya gelen Suriyeli öğrenciler kendileri için ayarlanan otobüsle Çanakkale ’ye doğru yola çıktılar. Akören Sitesi kişi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.