25 Ekim 2019 Cuma

Iphone çalıntı sorgulama

Iphone çalıntı sorgulama

Destek ve genişletilmiş kapsam için uygun olup olmadığınızı görmek üzere seri numarasını girin. Apple garanti durumunuzu kontrol edin.


Cihazların çalınması, kaybolması durumlarında iCloud üzerinden kilitleme yapılmasına olanak tanıyan Apple, bu özelliği biraz daha genişleterek cihaz satın almak isteyenlere açtı. Bu videomuzda cep telefonlarına ait çalıntı imei nasıl sorgulanır bunu anlattık, btk imei sorgulama, akıllı telefon orijinal mi çakma mı, yurt dışı ithal telefonları anlamak için.


Servis ücreti ne kadardır? Artık bunu kontrol etmenin kolayı var. Apple, iCloud aktivasyon kilidi sorgulama sayfasını kaldırdı! Bu Pin, sorgulamalar.


Imei sorgulama ve öğrenme: Türkiye de bir kaç sene öncesine kadar tüm kayıtlı yada kayıtsız imei telefonları herhangi bir işlem yapmadan kullanab. Teknolojinin hayatımıza girmesi ileberaber her gün değişen modeller ile akıllı telefonlar da oldukça sık kullanılmaya başlandı.


IMEI Numarası Sorgulama. Kurumun Bilgi ve İhbar Merkezi’ne başvurmaları gerekmektedir. Açıklamalar: imei sorgulama, imei sorgulama, Çalıntı Telefon Sorgulama, imei öğrenme. Yorumlar Yorum yok Yorum Ekle.


Bunlar çıkıyorsa cihazınız orjinaldir. Bu işlem ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu telefon kullanıcılarının karşılaşacağı güvenlik problemlerini en düşük seviyeye indirmeyi amaçlıyor.


Telefonunuzun çalıntı olup olmadığını tespit edebilirsiniz. Bu bilgilerde bir anormallik görmeniz halinde gerekli itirazları yapabilirsi. Sorgulama sonucunda telefona ait numaranın kayıtlı olup olmadığı hemen öğrenilecektir. MEİ numarası sorgulama işlemini E-Devlet kapısı üzerinde şifre girişi yapmadan yukarı ter alan bağlantıdan sorgulayabilirsiniz.


Devlet kapısı ile Bİlgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yürütülen ortak proje ile bu sorgulama işlemi elektronik ortama taşınmıştır. Bu kodu öğrenmek isteyen vatandaşların e-Devlet sistemine turkiye. Telefon kaskosu, telefonu çarpma, düşürme, sıvı teması, yüksek voltaj, çalıntı gibi garanti kapsamına girmeyen arızalara karşı güvence altına alan hizmet paketidir.


Bu hizmet aynı zamanda danışmanlık, teknik destek, hukuki danışmanlık, lojistik, call center gibi hizmetleri kapsamaktadır. Dokunmatik oyunlar indir, çalıntı imei sorgulama izle, nokı 6okey, cepkask dosya sorgulama, cep telefonunun çalıntı olup olmadığını. Peki MCKS aracılığıyla online olarak çalıntı telefon sorgulamasını nasıl yapabiliriz?


Araç Sorgulama işlemi özellikle ikinci el araç satın alma işlemlerinde, satın almak istediğiniz araçla ilgili size ayrıntılı bilgi sağlar. Burada işlem plaka üzerinden sorgulamaya dayanmaktadır. Sorgulama işlemi ile birlikte aracın sadece çalıntı olup olmadığını değil, plaka ile aracın uyumlu olup olmadığını öğrenebilirsiniz. El de çalıntı ve kayıp ürünlerin ticaretini sonlandırmaktadır.


Ayrıca araçla ilgili. Böylelikle bu ürünlerin cazibe piyasasını kurutarak güvenli alış ve satış imkanı sağlamak olacaktır. Sistemimiz sadece çalıntı kayıp ürünlerin kayıt altına alındığı bir sistem olmaktan çıkıp gerçek ürün sahiplerin gönül rahatlığıyla alış ve satış yaptıkları bir platform oluşturmak.


Bu sorgulama işlemlerini de artık E-Devlet vasıtası ile yapıyoruz. Bu yazımızda aracın çalıntı olup olmadığını nasıl anlarız, araç çalıntı mı değil mi sorgulama öğrenme gibi konularda detaylı bilgiler sunduk. Sorulama hizmeti e-Devlet üzerinden sunulmaktadır.


Numara Sorgulama uygulaması ile Turkcell, Vodafone, Türk Telekom veritabanlarında sorgulama işlemlerin anında gerçekleştirilerek sonuçlar telefonuna gönderilir. E-Devlet : Türkiye Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu sorgulama işlemleri sayfasından istediğiniz cep telefonunun imei numarasını girerek sorgulama yapabilirsiniz.


Haberler Teknoloji Haberleri Aldığınız 2. Son Güncellenme: 09. Evet, kayıt sisteminde barındırılan seri numaraları sayesinde satın alınan ürünün çalıntı olup olmadığı anlaşılabilmektedir. Araç sorgulama ile tüm araçların çalıntı durumu kontrol edilebilir.


E devlet üzerinden sunulan araç sorgulama hizmet ekranının kullanılması ile birlikte bu konuda gerekli bilgiler sağlanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.