22 Şubat 2019 Cuma

Konaklamali çanakkale turu

KONAKLAMALI TRUVA - ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ TURU. Belirtilen yerlerde buluşarak Çanakkale ’ye hareket ediyoruz. Troi Antik Kenti ile gezimize başlıyoruz.


Tarihi yarımadaya bir de Wilusa Tur farkıyla bakın. Not: - yaş ebeveyn kuçağında nücretsiz. Beşiktaş ve Taksim saat 06.


Konaklamali çanakkale turu

Araçta alacağımız ikramların ardından rehberimiz bizi gidilecek bölge ve program hakkında bilgilendiriyor. ASSOS- KAZ DAĞLARI- ÇANAKKALE TURU. HER CUMA HAREKETLİ. MART GECE KALKIŞLI.


Konaklamali çanakkale turu

Siz de indirimli fiyatlardan yararlanmak hemen yerinizi ayırtın. Okul önünden hareket. Gerekli molalar ve araç içi ikramlarımızın ardından sabah saatlerinde Çanakkale ’ye varış.


Feribotla Eceabat’a geçiş. YEMEK Sabah Kahvaltısı, Akşam Yemeği KATEGORİ Yurt İçi Turlar. Baştan sona dolu dolu bir Gap turu sizleri bekliyor. Boray Tour farkıyla gece otel konaklamalı büyüleyici GAP turumuza sı.


Belirlenen yerde buluşma ve Çanakkale ’ye hareket. Klasik Kapadokya Turu ( Çanakkale Hareketli ) İç Anadolu Bölgesi. Datça Badem Çiçeği Festivali Turu. Konya Kültür Turu.


Kalkış : Ordu Merkez. Dahil Olan Hizmetler. Lüks Otobüsler İle Ulaşım. Profesyonel Türkçe Rehberli.


Ankara - Çanakkale 6km 2. Alay Şehitliği, Conk Bayırı, Truva Atı görülen tarihi yerler arasında yer alıyor. Gelibolu, Çanakkale Şehitlik, 57. Otobüste meyve suyu kek ikramı yapıyoruz. Filibe - Sofya Turu.


Sabah erken saatte aşağıda belirtilen saat ve noktalardan alınarak Istanbuldan hareket (00) 14. FİLİBE- SOFYA (gece gün) Gün : 22:C. Küçükkuyu - Akçay - Edremit Çıkışlı.


Günübirlik Çanakkale Şehitlik Turu ücreti 1TL dahil olan hizmetler: Gidiş-dönüş ulaşım, feribot geçiş ücretleri, profesyonel rehberlik hizmetleri, öğle yemeği, servis. Keşan yolu üzerinden İPSALA TÜRK GÜMRÜK KAPISINA varış. Pasaport ve gümrük işlemlerinden sonra Yunanistan Gümrük Kapısı Kipi deki pasaport ve gümrük işlemlerimizi yaptıktan sonra.


Konaklamali çanakkale turu

Kişilik odalarda Kişi Başı sadece 1₺. Birçok tarihi ve kültürü üzerinde barındırmış çok önem tarihi yerlerin başında gelir. Sultanahmet Ayasofia önün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.