28 Aralık 2018 Cuma

Lviv hava durumu ocak

Bölgesel iklim bilgileri. Mobil uygulamada hava durumu. Seyahat Rehberi ve tavsiye. En Yüksek ve En Düşük sıcaklıklar, RealFeel, yağış ve radar.


Bu yıl da, Haziran ayında genellikle – derecelerde olan hava, ara sıra derecelik sıcaklıklar ulaşabilir. Ekim ayından Nisan ayına kadar hava sıcaklıkları düşüktür. Fakat kış mevsimini sevenler için Batı Ukrayna Kasım ve Ocak ayında kış zamanının en keyifli yaşandığı zamandır.


Noel dönemi gitmek isteyenler tabi ki Ocak ayının soğukluğunu göz. Ukrayna hava durumu nasıl, günlük, haftalık günlük ve aylık hava durumu raporları. Ukrayna soğuk mu, yaz aylarında çok mu sıcak oluyor gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Kiev için Ocak ayı hava durumu : sıcaklık, güneşli gün sayısı, yağış, basınç ve nem oranı.


Son güne kadar hava durumunu mutlaka kontrol edin. Sıcaklık: Hava : Rüzgâr Nem: Basınç: gece-6. Gündüz yağmurlukla, ceketle idare edebilirsiniz ama akşamlar için mutlaka mont alın.


Phuket — hava durumu Ocak, su sıcaklığı. Son Dakika Flaş Haberler - Hava durumu tahminlerini paylaşan MGM kar yağışı altında olacak bölgeleri açıkladı. Kış aylarının en ortası olan Ocak ayında ortalama sıcaklık -derecedir.


Yazın en sıcak ayı olan Temmuz ayında ortalama sıcaklık ise 18. Sizi gideceğiniz yerde kötü hava şartlarının beklediğini önceden biliyorsanız, bu şartlara göre hazırlanmak daha kolaydır! En yüksek hava sıcaklığı 36˚C ila 42˚C arasında olup, en düşük -30˚C ila -40˚C arasında değişmektedir. This video is unavailable.


Lviv hava durumu ocak

Ocak ’ta Hava Durumu Nasıl Olacak? Lviv Yıllık Hava Durumu. Bu haftaki hava durumu ile beraber bu hafta sonu hava nasıl olacağı konusunda da bilgi sahibi. Ukrayna’nın bilim ve endüstri merkezi olan kent 14.


Lviv hava durumu ocak

Aslan Şehri olarak geçiyor. Geçmişte Polonya, Almanya, Avusturya ve Ukrayna halklarının uzun süre birlikte yaşadığı kent, bugün de farklı kültürlerden gelen insanların buluşma noktası. METAR ve 2kıyı meteoroloji istasyonundan elde edilmektedir (KH-formatında). Bilgiler tablo şeklinde, ayrıntılı zaman belirtilerek sunulur.


Bu nedenle sitenin adı Rasat Portalı adını almıştır. C, yağmur sağanağı, hafif rüzgar. C, genellikle yağışsız, latif rüzgar. Nevşehir Hava Durumu (Temmuz) 34°C Güneşli.


Lviv hava durumu ocak

En Ucuz Firma: Turkish Airlines. Odessa Yıllık Hava Durumu Ancak bu düşünce sadece kış ayları için geçerlidir. Aralık aylarında -derece iken, Ocak ve Şubat aylarında -derecenin üzerine çıkmaktadır.


Odessa’da tüm suların buz tuttuğu görülmüştür. Antalya hava durumu : Ocak ayında deniz keyfi Antalya hava durumu haberimizde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.