28 Aralık 2018 Cuma

Facebook isim değiştirme

Adınızı her günde yalnızca bir kez değiştirebilirsiniz. You can only change your name every days. SensePlay 21views. Year Old Boy Humiliates Simon Cowell - Duration: 5:37.


Yalnız şunu bilmeniz gerekir ki, facebook yönetimi isim değişikliğin de sınır koyduğu için fazla isim değişikliği yapılmamakta vede gerçek i. Uygulama, bu konuda esneklik tanıyor ve isim değiştirmek isteyen kullanıcılarını da herhangi bir şekilde geri çevirmiyor. The next video is starting stop. Riot Games hesabı oldu ve her oyunda aynı ismi kullanmanızın gerektiği bir durum oluştu.


VALORANT kullanıcı adını değiştirme yöntemini bu rehberimizde sizler için detaylı bir şekilde anlatacağız. Sol menüden direk sayfa adınıza tıklayın veya sağ üst köşedeki ok işaretine tıklayarak seçeneklerden isim değişikliği yapacağınız sayfanızı seçin.


Açılan sayfada sol menüden Hakkında ve ardından Düzenle seçeneğine tıklayın. Birden fazla dilden karakterler kullanmamalısınız. Unvanınızı eklememelisiniz. Saldırgan ve müstehcen sözcükler k. Orada Name yani İsim.


Ardından İlk açılan ekrana dikkat! Yani isim değiştirme hakkınız dolduğunda isim değiştirme bölümünde önceden değiştirmiş olduğunuz 3-isimden başka bir isim kullanamıyorsunuz. Yani istediğiniz zaman isminizi değiştiremezsiniz. Eğer gün boyunca isminizi değiştirmediyseniz ve daha önce facebook ’a kimlik göndermediyseniz aşağıdaki adımları.


Ya da şuanki isminizden farklı bir isimde kullanmak isteyebilirsiniz. Aşağıdaki adımları uygulayıp adınızı değiştirebilirsiniz. Dakika Okuma Süresi.


Valorant İsim Değiştirme – Nick Değiştirme. Hesap ayarlarından “Genel” sekmesine tıklıyoruz. Hesabınızda birden fazla isim değişikliği yapılması halinde tekrar isim değişikliği gerçekleştirmek istediğiniz taktirde gün beklemeniz gerekir. Ad değiştirme isteğin otomatik onay sistemimiz tarafından reddedildi.


Makalemizde inceleye bilirsiniz. Link üzerinden iletişime geçe biliyorsunuz.


Bu sebeple sayfa yöneticileri de isim değiştirmeleri gerektiğinde oldukça zorlanıyor ve birçoğu değiştiremiyor. Sonrasında açılan pencerede ise mavi punto ile yazılmış hesabını güvene al seçeneğine tıklayın.


Bundan sonra ise sizden yen bir şifre girmen. Twitter hesabınıza giriş yapın. CS:GO oyununda isim değiştirmek oldukça kolay. Dikkat etmeniz gereken.


Facebook isim değiştirme

Bu konuda online olarak uzmanlardan hizmet alarak çözemediğiniz isim. Bağlantı kurduğunuz kişinin kim olduğundan her zaman emin olmanız iç. Her değişlilik talebi o ülkenin ilgili çalışanına iletilir. Bu yüzden yapacağınız ad değişliliklerini dikkatli yapın.


Kullanıcı adınızı güncellemeden önce kullanıcı adı kurallarımız hakkında bilgi almanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.