6 Kasım 2018 Salı

Biten bir ilişkiyi kurtarmak için önce sabır

Biten bir ilişkiyi kurtarmak için önce sabır, sonra zeka, bir kaşık tuz, gram zencefil, bir tutam meyan kökü, hala okuyor musun ? Etiket - biten bir ilişkiyi kurtarmak için önce sabır. Bırak Senden Önce O Seni Hayatına Çeksin!


Biten bir ilişkiyi kurtarmak için önce sabır

Biten İlişkiyi kurtarmanın yolları neler? Tuncay Yeşilpınar 824views. KÖTÜ GİDEN İLİŞKİYİ KURTARMANIN YOLU, İLİŞKİN İÇİN. Son Güncelleme: 21.


Nasıl ki bir ilişki, aşk kolay bulunmuyor. Bunun değerini sonuna kadar bilmek gerekiyor. Seviyorsan ve mutluysan.


Nihayetinde sabır da bir yere kadar der isyan bayrağını çekersin ve sonuna kadar destekliyorum böyle davranan arkadaşları. Karşısındaki kişiye şiddetle yaklaşıcağına,ilgiyle sevgiyle yaklaşmalı. Bir ilişkiyi kurtarmak için önce sabır, sonra zeka, bir kaşık tuz, gram zencefil, bir tutam meyan kökü. Sirke de koy sirke.


Biten bir ilişkiyi kurtarmak için önce sabır

C: Biten bir ilişkiyi yeniden kurtarmak Öncelikle şunu bilmeni isterim arkadaşım. Bu kızın kalbi son zamanlarda kırılmadı, bir süreç yaşandı ve her adımdan,aşamadan sonra bu hale geldi. Dolayısıyla bir sürpriz ve ya birkaç güzel sözün ona huzur ve güven vereceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Duygusal bir ilişkiyi sağlıklı bir şekilde bitirmek istiyorsanız, partnerinizle yüz yüze konuşmalı ve durumu açıklamalısınız.


Tüm ilişkilerin yarısı ayrılır. Yine de, neredeyse herkes büyük aşk hayallerinin peşinde koşar. Krizde olan bir İlişkiyi kurtarmak mümkündür, ama nasıl? Eski bir ilişkiyi bırakmak, ölümün arkasından yas tutmak gibidir.


Reddediş, öfke, hesaplaşma, ilişkiniz ve karşı tarafla ilgili takıntılı fikirler ve son olarak kabullenmeyi yaşarsınız. Aşkınız bitti bitecek. Sizin için ayrılık çanları çalmaya da başladı.


Sevgiliniz elinizden gitti gidecek. Bir an önce harakete geçin ve sevginize sahip çıkın. Her yolun bir yan yolu vardır derim hep hanımlar.


Siz de gittiğiniz yol, yol değilse üzülmeyin ve kendinize bir yan yol açın ve kurtuluş için adım atın ! Düzelmesi için öncelikli olarak inanmak lazım sonra sabır. Zamanla her şey düzelir yeterki istensin.


Bir İlişkiyi Kurtarmak İçin Uyulması Gereken Tavsiye. Daha önce hiç yapmadığınız şeyler yapın, denemediğiniz dünya mutfakları, dans aktiviteleri veya hafta sonu için daha önce gitmediğiniz bir yere gitmek bunlara birer örnek. Güzel giden ilişkinizin bir süredir mutluluğunu ve büyüsün kaybettiğini, artık sona doğru gittiğini mi gözlemliyorsunuz? Gün:Beraber yeni şeyler öğrenin.


Gün:Daha önce hiç olmadığınız bir yerde ilişkiye girin,bu evin farklı bir odası da olabilir. Gün:Doğal bir yer bulun ve beraber sohbet ederek.


Biten bir ilişkiyi kurtarmak için önce sabır

Saygısı biten bir ilişki de her şey bitmiş demektir unutmayın. Eğer bir ilişki de saygı yoksa ilişkide yok anlamına gelir. Bazen bir fırtına, bazen bir arıza elimizde olmadan bizi zorlayabilir. Ya da arabanızın arıza yapması.


Biten bir ilişkinin ardından, süresini bilmediğiniz yalnızlığa merhaba demek için belki de yaşadıklarınızın anısına yola devam etmek vakti çoktan gelmiştir. Yalnızlığınızdan güç almak ve yaralarınızı sarma vakti de. Kötüye giden ilişkiyi kurtarmanın yolu! Bir kadınla mutlu olmak istiyorsan onu sev, anlamasan da olur.


Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.