21 Eylül 2018 Cuma

Keşif filmi yorumları

Keşif : adet kullanıcı yorumu. Farklı şehirlerde, sosyal çevrelerde ve aile ortamlarında yaşayan Berk (Burak Can), Esma (Sude Zulal Güler) ve Hasan’ın (İbrahim Yıldız) ortak yanı, bilgisayara duydukları ilgi ve farkına varmadan ayn. HABERLER - Özel Dosyalar.


Bu hafta film vizyona giriyor. Gelen kutunda mesaj yok! Dış İlişkiler Konseyi kutsal hazine için ilk maceranın başladığı topraklara yeniden geri döner. Yeni bildirimin yok!


Keşif filmi yorumları

Bu arada kahramanımız Alice, ABD’de çok moda olduğu biçimde özel sorunlarını anlattığı. Bu başlık altında henüz bir paylaşım bulunmuyor. Gençler oyunun ilerleyen aşamalarında karşılarına çıkan gizemli sorulara cevap vererek bir zaman tünelinin kapılarını açıyor.


Kendilerini Çanakkale Savaşı’nda bulan üç genç, neler. Filmde ne anlatılıyor? REİS FİLMİ İZLEYİCİ SAYISI, GİŞE HASILATI. AHMET VE MURAT ALMANCA ŞARKI.


Habertürk hesabıyla giriş yapın. Orta Koltuk, sinema severler tarafından hazırlanan, hem vizyondaki popüler filmler, hem de eski filmler hakkında film eleştirileri, film yorumları, film incelemeleri ve film fragmanları yer alan bir sinema film platformudur. Keşfetmeleri gereken bir şeyler vardır ama ne? Bu üç gencin tek ortak özelliği, üçünün de hayattaki sorunlardan kaçmak için bilgisayar oyunu oynamasıdır.


Harber’ın (Robert Redford) evinde aşırı sakin bir canlı yayın röportajı ile başlıyor. Bu filmde ön plana hayvanlar arasında en sadık olan köpeğin, robotik seviyede tasarlanmış teknolojik köpek A-X-L çıkıyor. L film konusunda filmin başlangıcında da fazlasıyla belirtiliyor.


Keşif filmi yorumları

The Discovery filmi bilim kurgu üzerine yapılmış müthiş filmlerden biridir. Bunun için yüzyıllar boyunca on binlerce deney yapılmış ve bir adım ilerleyebilmek için çok ciddi bedeller ödemişti. Yine çok önemli bir bilgi için binlerce.


Takip ettiğimiz aktif sinema yazarından herhangi biri bu filme eleştiri yazısı yazmamıştır. Sizin keşiflerinizi de duymak için sabırsızlanıyorum. Oyuncu kadrosunda da yeteneklerine şahit olduğunuz için kendinizi epey şanslı hissedeceğiniz pek çok yeni yüz var.


Başroldeki Riz Ahme Eloise Smyth, Ed Skrein ve Anouska Mond’un ismini film bittikten sonra ezberlemek isteyeceğinize adım gibi eminim. Finale doğru kamerasını biraz daha güçlendirmek isteyince estetik kaygılar başına bela olsa da Ben Drew yaptığı.


Bu filmler sizi yola çıkmaya ve belki de hayatınızı değiştirmeye teşvik edebilir. Dünyayı görmek için gizli arzunuzu ortaya çıkarabilecek yüzlerce harika seyahat filmi vardır. Bugünkü içeriğimizde sizler için tanesini seçtik!


Keşif filmi yorumları

Hediye filmi ile ilgili bilgileri, filmin konusunu, oyuncu kadrosunu, film hakkında izleyici yorumları ve film eleştirisini bir araya getirdik. Birbirinden tamamen farklı hayatları ve farklı sorunları olan üç genç.


Nisan’da Netflix’in yayın haklarını satın alması üzerinde Nisan ayında izlenip beğenilen yapımlar arasına girmeyi başardı. Eğitici ve Öğretici Oyun. Bilim Oyun Setleri. Konu son kısımda tam olarak oturuyor.


Gene de senaryodaki kopuklukların zaman zaman can sıktığı bir film bence. Türkiye’de ilk 10’a girmesinin tek sebebi iyi film olması değil de sanki suç ve mafya filmlerine olan büyük ilgimiz gibi duruyor.


Kaşif Dora gemideki sandıkları deviren maymu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.