24 Eylül 2018 Pazartesi

Buskİ kredi kartı ile su yükleme

Kartınıza yüklediğiniz miktarın 3m³’ü yedek kredi olarak tanımlanacaktır. Suyunuz kesildiğinde cihaz üzerinden yeterli konturunuzun olup olmadığını kontrol ediniz.


Kiosklardan ve tüm Tahsilat Şubelerimizden ödeyebilirsiniz. Tahsilat şubeleri ve kioskların yerlerini öğrenmek için burayı tıklayınız.


PTT Genel Müdürlüğü ile Genel Müdürlüğümüz arasında 16. PTT şubelerinden pilot olarak seçilenlerden başlayarak, online kontör yükleme yapılacak olup, ilerleyen zaman diliminde, her PTT şubesine sistem entegre edilecektir.

Ana kredi kartı sayaca ilk okuttuğunda sayaca yüklenir. Türk telekom, numarasına kredi kartıyla yükleme yapmak için operatörün internet sitesine girilir. Yedek kredi miktarı tondur. Siteye girdikten sonra online işlemler menüsü açılır.


Yükleme yapılacak telefon numarası ve interaktif şifresi girilir. Kaya gövde dolgu tipi olan barajın gövde hacmi, 2. Yapan Kişi Bilgileri.


Güncel teminat, tarife ücretleri ve ödeme işlemleri hakkında detaylı bilgilerine ulaşmak için tıklayın.

BUSKİ abonelik işlemlerinizi İnternet Şubemizi kullanarak rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Den Başlayan Hizmet Ücreti Tahsil Edilecektir. Bursa BUSKİ su faturası ödeme işlemi hızlı ve pratik. Fatura veya Kurum Ödemelerinde %2.


Online işlemler aracılığı ile BUSKİ su faturanızı kolay bir şekilde ödeyebilirsiniz. Hızlı ödeme avantajı sayesinde kolaylıkla su faturanızı saniyeler içerisinde ödeyebilir böylelikle zaman. Buski Su faturası hesaplaması yapılırken birim fiyat, bakım bedeli, %kdv ve çtv kalemleri hesaba katılmaktadır. BUSKİ, kredi kartı kullanmayan aboneleri için de kolaylık sağlayacak “otomatik su tahsilat veznesi” uygulamasını işletme binası önünde hayata geçiriyor.


Birkaç gün içinde sisteme alınacak uygulama ile nakit para ile ödeme yada kontör yükleme imkanı sağlanacak. Kredi kartı ile HGS bakiye yükleme işlemi PTT’nin hgs. Hızlı Geçiş Sistemi için PTT web sitesine üye olunmasına gerek bulunmamaktadır.


Ancak üye olunduğu takdirde tüm ödemeleri, borçları ve ihlalleri daha kolay bir şekilde sitede görülebilmektedir. BUSKİ Bursa su faturanızı kredi kartı ile anında ve güvenli bir şekilde ödeyebilirsiniz.


Ersin Haziran 23:50. Osmangazi ilcesi Fatih mahallesinde bulunan kiosktan avans kredi ile su dolumu gerçekleştirdim sözde ton yükleme yapıldı. Eve gelip kartıma yüklenen avans kred.


Yüklemek istediğiniz miktarı 5tl ile 100tl arasında seçtikten sonra talimat vereceğiniz kredi kartı bilgilerinizi girin ve kartınzı NFC yükleme için telefonunuzun arkasına yaklaştırın.

Vakıfbank, Halkbank, denizbank banka kartları ile ödeme yapılabiliyor. Gelişen bilişim teknolojisi ile intenet üzerinden zahmetsizce kredi kartı ile kontör yükleme servisi hizmetini vermektedir. Hakkımızda daha detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.


SU FATURASI ÖDEME faturalarınızı sorgulayıp ödeyebilirsiniz. TÜM FATURA VE KURUM ÖDEMELERİ TEK NOKTADA. Kuruma ait faturaları tek noktadan ödeme imkanı. KREDİ KARTIYLA ÖDEM.


Bunun dışında su yüklemek istediğimizde bizden illaki kredi kartı istenmesi de saçmalığın dibidir nakit banka kartı ya da otomatik ödeme talimatı geçmiyor sadece kredi kartı. Paket ve tl yükleme.


Kullanıcı kredi kartı ile ödeme kanallarından birisinde işlem yapmak istediğinde, kendisine kayıtlı kredi kart(lar)ını ayırt edebileceği bilgiler (kart rumuzu, kartın son hanesi vb) listelenerek, bu kart(lar)ı ile işlem yapmak isteyip istemediği sorulacak, isteyen kullanıcıların vereceği işlem onayı ile birlikte kullanıcının onayı ile sona erecektir. Sayacın endeksi her iki göstergeden okunabildiği gibi, elektronik göstergede tüketim, bakiye, borç, kredi fiyatı ceza ve pil durumu bilgileri görülebilir.


Bu bilgiler abone kartı vasıtası ile sisteme aktarılır. Akbil kullanan İstanbullular artık kredi kartı ile İstanbulkarta yükleme yapabilecekler. Akıllı kredi kartı da sayacın hafızasındaki özel program ile sayacı kontrol eder.


Kötü niyetli olarak yapılan yabancı kartla su sayacını açma denemelerini hafızasına kaydeder. Daha sonra ASKİ yetkilisi bu girişimleri özel kartı ile sayacın hafızasından okur.


Abone akıllı kredi kartını.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.