25 Eylül 2018 Salı

Belçika oturum izni için gerekli evraklar

Yabancının oturum izni başvurusu Yabancılar Ofisi tarafından reddedilirse kişiye ülkeyi terk etmesi için Ordre de quitter le. Turistik, ticari ve aile, arkadaş ziyareti amaçlı seyahatlerinizde hazırlamanız gereken vize başvuru evraklarını sayfamızın devamında görüntüleyebilirsiniz. Aşağıdaki evraklar maaşlı çalışanlar için talep edilen evrak listesidir.


Vize almak için başvuru yaptığınızda sizden beklenen standart belgelerin yanı sıra bir de özel durumunuzu kanıtlamanız için belgeler istenecektir. BELÇİKA vatandaşının Türkiye’de sahip olduğu çalışma izni veya çalışma izni muafiyet belgesi, oturum izni yerine sayılır.

Belçika Schengen vizesi için gerekli başvuru. Türkiye’de, vizenin veya vize muafiyetinin tanıdığı süreden ya da doksan günden fazla kalacak BELÇİKA vatandaşlarının oturum izni almaları zorunludur. Son yıl içinde alınmış pasaport ve ya muadili bir belgenin fotokopisi ile birlikte aslı ibraz edilmelidir.


Resmi makamlardan alınmış maksada uygun olan vizenin bulunması gereklidir. Dolayısıyla çalışma izni almak isteyen yabancı kişinin bu izin sürecini sorunsuz bir şekilde atlatması için talep edilen belgeleri eksiksiz bir biçimde tamamlaması gerekmektedir. Polonya oturum izni için tamamen LEHÇE doldurmanız gereken yaklaşık sayfalık başvuru formuna ihtiyacınız var.


Valilikten aldığınız başvuru formunu doldurduktan sonra adet fotokopisini.

Belgelerin alınacak çalışma izni tipine göre değişiklik gösterdiği de bilinmektedir. Randevu alındıktan sonra e-ikamet sisteminden ikamet beyanname formunun çıktısı alınmalı ve form doldurulmalıdır.


En az yaprağı boş olan pasaportunuzun en fazla yıllık olması gerekmektedir. C oturum izni alan kişi, başvuru sırasında İsviçre oturum izni için gerekli evraklar ile birlikte İsviçre’de yıl boyunca yaşadığını kanıtlayacak evrakları da teslim etmesi gerekiyor. B oturum izninde kişilerin çalışabileceği işler sınırlı iken, C oturum izni alan vatandaşlar istediği meslekte çalışabiliyor ya da kendi şirketini açabiliyor.


Kanada oturum izni için gerekli evraklar Kanada Konsoloslukları tarafından açıklanmaktadır. Kişilerin kendisinden istenilen evrakları eksiksiz olarak teslim etmesi gereklidir. Bu evraklara ek olarak kişilerden belirli durumlarda ya da verilen bilgilerin şüpheli olması halinde ek evraklar da talep edilebiliyor. Yabancı çalışma izni için gerekli evraklar da tabi ki bu noktada ciddi şekilde önem arz eden konuların başında geliyor demek yanlış olmaz.


Hangi birime başvurursanız başvurun, bu belgeleri eksiksiz bir şekilde toplayarak bakanlığa beyan etmek zorunludur. Aşağıdaki belge listelerini kontrol ederek eksiklerinizin tamamını kullanın. Tüm turistik, ticari, transit ve aile ziyaret vize başvuruları ile ilgili gerekli evraklar, detaylı bilgiler, oturum izni ve vatandaşlık işlemleri. Uzun süre ilgili ülkede ikamet etmek isteyen kişilerin durumlarına uygun bir d vize başvurusu yapması gerekir.


Oturma izni almak için gerekli belgeler nelerdir? Ukraynada vatandaşlık almak için yapılması gerekenlerden biri olan Ukraynada Evlilik.


Evrak üzerinde evlilik ve ciddi evlilikler ile ilgili bilgilendirmeyi okumanızı tavsiye ederiz.

YABANCI UYRUKLU BAKICI VEYA EV HİZMETLİSİ OLARAK ÇALIŞAN YABANCILARIN ÇALIŞMA İZNİ VE OTURMA İZNİ Dikkat : Türkiye’de kaçak konumunda olan yabancılar 15. Montenegro vatandaşlığı için, şu an için gayrimenkul alımı, şirket kurmak veya yatırı. Yabancı oturum izni için yasal süre vatandaşı olduğunuz ülkeye göre değişir, kimi ülkeler girişten itibaren 3 kim ülkeler 6 kimi ülkeler ise gün içerisinde başvuru yapmalıdır. Gerekli Evraklar ve Fiyatlar.


Rusya ve Ukrayna için gün iken, Azerbaycan, Kazakistan, Tükmenistan, Özbekistan için gün, Gürcistan ve Kırgızistan için ise gündür. Rusya’da oturum izni işlemleri gerçekleştirmek adına ihtiyaç duyacağınız gerekli evraklar bilgisine ulaşmak istiyorsanız, detaylı bilgi edinmek için tıklayınız.


Ayrıca yabancının işçi veya personel çalıştırılmak istenilen sektöre göre, iş yeri türüne göre talep edilen evraklarda ciddi farklılık göstermektedir. Yabancı uyruklu kişilerin günden fazla süre sürede ülkede kalmalarını sağlar.


Belgenin alınabilmesi için, oturma izni için gerekli evrakların temin edilmesi gerekiyor. Beş yıl İspanya’da kesintisiz olarak ikamet eden kişi İspanya daimi oturum izni için başvuruda bulunabilir. Olmaması halinde ibraz edilmesi zorunlu değildir.


Kimlik bilgileri ve fotoğrafın bulunduğu sayfa ile işlem gören sayfalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.