14 Ağustos 2018 Salı

Cnn türk atatürk sansürü

Cnn türk atatürk sansürü

CNN Türk ’ten kovduran kişiyi açıkladı. Söz konusu görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Browse more videos. Video Yayın Tarihi: 30. Son Güncelleme: 30. Cumhuriyet kutlamalarını. Bir kutlama anını kameraya alan muhabirler, bir çocuğu yanlarına çağırdılar ve neler düşündüğünü sordular. Bu sansür sonrasında birçok kişi kanalı izlemeyi.


Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı, sesin 4G bağlantısından dolayı kesildiğini savunsa da, Ekşi Sözlük’teki ‘andrew crysanthe’ adlı kullanıcıya göre muhabir, en az dakikadır sesi hiç kesilmeden. El Mundo gazetesine göre Türkiye’ de 1kelime yasak listesine alındı ve sansüre karşı gösteriler planlandı.


Yasak listesinde web sitelerinde kullanılabilecek birçok doğal sözcük vardı düşüncesi. Eski savaş pilotu Bahadır A. Yaşasın cumhuriyet” sözleri CN Türk rejisi tarafından yarıda kesiliyor. Oysaki gerçek bu değildi.


Fenerbahçe ile Galatasaray 1-berabere kaldı. Baykal bir konuyu açınca yayın kesildi. ATV dizisinde Atatürk sansürü ! ATV yayınlanan “Kimse Bilmez” dizisinde Atatürk ’ün resmine sansür uyguladığı ileri sürüldü. En büyük Türk Atatürk.


Yetkililer, “ Atatürk ile ilgili bu sözün kasıtlı olarak yayınlanmaması söz konusu olamaz. Canlı yayın sırasında teknik bir arıza oldu ve ses yayına kısa süreliğine gitmedi. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılma.


Geri mi dönecek Habertürk sunucusu. Altan, "Ülke olarak bir duralım. Ancak CNN türk yönetimi yayınlamamayı tercih etti. Ben de saygıyla karşıladım.


Cnn türk atatürk sansürü

Bir yönetimin böyle bir hakkı vardır. Hatta empati de yaptım. Fakat bir gazeteci olarak da bu röportajı kendi internet sitemde yayınlamayı da bir borç bildim.


Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ün isminden neden bukadar korkuyorlar. Ellerinde meşalelerle televizyon kanallarını protesto eden partililer, Habertürk’te Fatih Altaylı’nın sorularını yanıtlayan Akşener’in görüntüleri projektör ile yansıttı. Yayına hayatına başladığı dönemlerde, ilk olarak İngilizce yayın yapan programların direkt olarak çevirisini sunmuştu. Formula 1’in yayın haklarını almasıyla birlikte, yarışları izleyicilere ulaştırmıştı.


Cnn türk atatürk sansürü

Sansür hakkındaki haberler. Düşman işgalinde miyiz, neyiz? Temmuz’un yıldönümünde Sabah gazetesine o gece yaşadıklarını ve düşüncelerini yazan İngiltere Büyükelçisi Richard Moore sansürlendi. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Misafir (Mobil) - Masaüstü, Mobil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.