28 Mayıs 2018 Pazartesi

İçişleri bakanlığı resmi araç genelgesi

Gönderilen Korona ek genelgesinde, evinde izolasyona tabi olan vatandaşların özellikle ilk gün izolasyon şartlarına uyup uymadıkları, vali, kaymakam ve kolluk kuvvetleri tarafından denetlenecek. BAŞKAN TEFENNİ’YE GÜÇ KATIYOR YENİ ARAÇLAR GÖZ DOLDURUYOR BURDUR’DA TRAFİK KAZASI BİRİ BEBEK KİŞİ YARALANDI TACEDDİN AKBAŞ YAZDI DİPLOMA MAKİNESİNE DÖNÜŞEN OKULLARIMIZDAN BAZILARI MESLEK OKULLARINA DÖNÜŞTÜRÜLMELİ!


Son Güncelleme: 27. Anız veya bitki örtüsü yakılmasına ise kesinlikle müsaade edilmeyecek.


Bu kapsamda olanlar araç muayenelerini sokağa çıkma yasağı kaldırıldıktan gün sonraya kadar yaptırabilecek. Bakanlığı’ndan araç muayeneleri ile ilgili yeni genelge 27. Ev karantinasına alınan kişiler gün boyunca kolluk kuvvetlerince denetlenecek. Bakanlık, corona virüs tedbirleri kapsamında araç muayeneleri ile ilgili valiliklere genelge gönderdi.


Toplu organizasyonlarda maske ve mesafe kuralından taviz verilmeyecek. Mesai saat’leri içerisinde Toplu Taşıma Araçları ile gitme imkanı bulunan veya çok yakın olan görevlendirilmelerde, araç talebinde bulunulmayacaktır.


Milletvekilleri, ilgili genelgeyi parlamentoda birçok kez gündeme getirmiş ancak genelgenin gerekçesi bakanlıkça ısrarla açıklanmamıştı. Koronavirüs salgını nedeniyle risk grubundaki vatandaşların araç muayeneleri ertelendi.


Haber güncelleme tarihi 29. Buna göre Haziran’dan itibaren başlayacak uygulama zinciri Ekim’e kadar sürecek. Ayrıca yeni uygulanacak tedbirler kapsamında pilot il olarak Kırıkkale seçildi. Bakanı Soylu, yarın tüm yurtta bugüne kadar yapılan en yoğun salgın denetiminin gerçekleştirileceğini söyledi.


Trafik denetimlerinde sosyal mesafe kurallarına dikkat edilecek. Uykusuzluk ve Dikkat Dağınıklığına Karşı Şöförler, 05.


Saatleri Arasında Araç Dışına Davet Edilecek Ülke genelinde yolcu otobüslerinin karışmış olduğu, ölümlü ve yaralanmalı trafik kazaları analiz edildiğinde günün 02. Henüz kaydedilmiş bir içerik bulunmuyor!


Yaz Mevsimi Trafik Tedbirleri genelgesi nedir" Trafik tedbirleri nelerdir" soruları yoğun olarak araştırılmaya başlandı. TEM’de zincirleme kaza! Bakanı Süleyman Soylu imzalı gönderilen genelgede, karayollarında Haziran - Ekim tarihleri arasında uygulanacak trafik tedbirleri tek tek sıralandı.


İçişleri bakanlığı resmi araç genelgesi

Valilik bünyesinde İl Salgın. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilmesine yönelik alınacak güvenlik tedbirleri belirlendi. Genelgeye göre, salgınla mücadelede yeni bir uygulamaya geçildi ve Kırıkkale pilot il oldu.


İçişleri bakanlığı resmi araç genelgesi

Genelge kapsamında temasa neden olan davranışlardan uzak durulacak ve mesafe korunacak. Konu : Resmi Araç Kullanımı. Uygulanacak bir dizi kuralın tek tek sıralandığı genelgeden satır başları: Denetimlerde sosyal mesafe kuralı: Sosyal izolasyonu temine yönelik alınan tedbirlerin bir sonucu olarak şehir içi ve şehirlerarası karayollarında seyreden araç sayısı.


Genelgede, karayollarında Haziran-Ekim tarihleri arasında uygulanacak trafik tedbirleri tek tek sıralandı. Genelgede, ticari taksilerin faaliyetleri sırasında, gerek araç içi alanın darlığı gerekse bu alanların gün içinde birçok kişi tarafından kullanılması nedeniyle sosyal mesafe ve kişisel hijyen tedbirleri açısından bazı risklerin ortaya.


Genelgeyle marketlerin çalışma saati ve marketlerde alışveriş yapan müşteri sayısı düzenlendi. Ayrıca tüm şehir içi ve şehirlerarası çalışan toplu taşıma araçları, geçici bir süreliğine araç ruhsatında belirtilen yolcu.


Mobil" uygulamasında şu an için sadece "Evrak" ve "Ajanda-Randevu" sayfaları hizmete açılmış olmakla birlikte daha fazla sayıda hizmete bu uygulama ile ulaşılmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir. Corona virüsü önlemleri kapsamında yaz trafik tedbirleri genelgesi yayınlandı.


İçişleri bakanlığı resmi araç genelgesi

Haziran ile Ekim arasında geçerli olacak genelgede toplu taşıma araçları ve otobüslerde yüzde doluluk ve maske kullanımı kriterleri titizlikle takip edilecek. Teşkilat, görevleri, çalışmaları, etkinlikler, proje ve istatistikler hakkında bilgiler.


Semt pazar yerlerinde giyim, oyuncak ve benzeri maddelerin satışına izin verilmeyecek. Cumhurbaşkanı Recep.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.