19 Nisan 2018 Perşembe

Stopaj kesinti listesi sorgulama

KESİNTİ SORGULAMA EKRANI AÇILDI. Mükelleflerin, bankalar veya ikinci kişiler tarafından yapılan kesintileri artık kolaylıkla takip etmeleri mümkün. Dosya içeriğinde boş olarak bir adet excel formatında kira kesinti listesi tablosu mevcuttur. Linke tıklayıp bilgisayarınıza kaydederek kullanabilirsiniz.


Kesilen bu para, paranın iş gördüğü kuruma yada sektöre bağlı olan vergi dairelerine aktarılmaktadır. Bu sistem ile vergi mükelleflerinin vergi yükleri de azaltılmış olmaktadır.

Vergi saklamak yada. Mükellefinizin Kendi Şifresiyle sisteme giriş yaparak sorgulama yapa bilirsiniz. Kullanıcı Kodu: Şifre.


Merhaba, forumu ilk kez ziyaret ediyorsanız buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz. KULLANICI ADINIZLA BİRLİKTE" e-posta atınız.


Operasyonel iş süreçlerimize bağlı olarak planlı kesinti başlangıç ve bitiş saatlerinde küçük sapmalar olabileceğini belirtmek isteriz. Arkadaşlar internet vergi dairesin de mükellef adına yapılan stopaj kesinti listelerini görebileceğimiz bir alan varmı acaba?


Genelde mahsup talebinde kesinti listeleri yıllık gelir vergisi beyannamesiyle uyum sağlamıyor ve mahsup işlemlerinde sıkıntı çekiyoruz. GİB hizmetleri sayesinde ödeme.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, BES’ten (Bireysel Emeklilik Sistemi) ayrılanların ana paralarından kesilen stopaj iadelerini tamamladıklarını ve 4bin 1kişiye 3milyon 2bin 4lira ödeme yaptıklarını bildirdi. Başvuru sorunu yaşayan yahut mevzuat gereği ödeme yapılamayacak bin 2kiş dışında.


Brüt kiradan hesaplanan verginin çıkarılmasıyla da mal sahibine ödenecek net kira tutarı elde edilir. Türk Lirası İçin: aya kadar. Planlı Kesinti Listesi. Bu bölümde ilerleyerek çok hızlı bir şekilde sorgulama yapma imkanı bulabilirsiniz.


Aşağıdaki listede bu bölümden yapabileceğiniz işlemleri görebilirsiniz. Sorgulama sayfasına geçiş için. Büyük Esat Mahallesi Koza Sokak No: Çankaya - Ankara. BEDAŞ kesinti listesi sorgulama " geçen tüm içerikler için tıklayınız.


Emekli maaş kesintileri e-devlet üzerinden sorgulanabilmektedir. Bunun için şifreniz olması gerekmektedir. Sosyal Güvenlik Kurumları’ nın sistemlerinde eskiden şifresiz olarak sorgulama yapılabilmekteydi. Ancak şu an itibari ile bu mümkün olmamaktadır.


Bir şifreye sahip değilseniz PTT’ den 2. Firma Bilgilerinde Yeni Vedop Sitesine kullanıcı girişi ile girdiğim zaman kesinti sorgulaması yapmıyor. TL kira için kiracının brüt kira gideri 1. TL olacak, bu tutarın % 20’si olan 2TL stopaj vergisi olarak devlete, kalan 1.

Elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması, 2. Yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, 3. Mevduat yurt dışında yapıldığından stopaja tabi değil. Elde edilen faiz gelirinin 1. AYEDAŞ kurumsal web sitesi ve Ayedaş Mobil 186.


Muayene kesinti sorgulaması işleminiz bölümden oluşmaktadır: Vatandaş Bilgileri girme, Reçete Listesi ve Muayene Detayları. En son muayene detaylarını girdikten sonra, sorgulama işleminizi başlatabilir ve almak istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz. Katkı Payı ve Muayene Ücreti Kesintisini Öğrenmek için tıklayınız. Stopaja tabi değil.


Ynt: Kira Ödemeleri Kesinti listesi Örnek. Teşekkürler çok işime yaradı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.