3 Nisan 2018 Salı

Psikoteknik belgesi fiyatı 2019

Ticari araç sürücülerinin alması gereken psikoteknik raporu veren kurum hakkında bilgiler içerir. Web Sitemiz yayında.


Psikoteknik belgesi fiyatı 2019

Değerlendirme e-devlet e-rapor ehliyet evrak Eğitim Fatih fatih psikoteknik merkezi fiyat gaziosmanpaşa gaziosmanpaşa psikoteknik gerekli evrak geçerlilik istanbul istanbul psikoteknik kağıthane psikoteknik kim. Psikoteknik Değerlendirme Ya da Psikoteknik Belgesi Ücreti 1TL dir. Belirlenen bu rakam taban ücret olmaktadır. Tavan ücret ise bu rakamın %fazlası olarak belirlenmiştir.


Sınavlı SRC belgesi için ücret : saat eğitim ( saat başı TL ) = 1. Her psikoteknik merkezinde psikoteknik test ücreti aynıdır. Eğitim Merkezimiz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı yetkili mesleki yeterlilik eğitim merkezidir. Eğitim Merkezde verilen eğitimler: Srcbelgesi eğitimi Srcbelgesi eğitimi Srcbelgesi eğitimi Srcbelgesi eğitimi Srcbelgesi eğitimi ODY ve ÜDY.


Ticari araç kullanan sürücülerin test sonucu aldığı, yıl geçerlilik süresi bulunan bir rapordur. Src sınav sonuçları ne zaman. SRC Belgeleri, Şile psikoteknik belgesi.


Psikoteknik belgesi fiyatı 2019

Ataşehir psikoteknik belgesi, Kadıköy psikoteknik belgesi. Konumu ve otopark imkanı ile kursiyerlerimize kolaylık sağlamaktadır. Alkolden ehliyetini alanlara indirimli psikoteknik belgesi verilmektedir.


Ancak her sürücü kursu bu. Belgenizi sağlık bakanlığı denetimindeki kurumumuzdan alabilirsiniz. Src kurs ücretleri tüm illerde aynı değildir. Her ilin kurs ücretleri kendi komisyonları tarafından belirlenir.


Psikoteknik belgesi fiyatı 2019

Src Src Srcve srcbelgesi fiyatları ders saatine göre değişiklik göstermektedir. Src ücretleri yukarıdaki tarifeye göre belirlenir ve ücrete KDV dahil edilir. Her ikiside ticari araç sürücülerinin alması gereken belgelerdendir. SRC belgesi daha uzun sürelerde alınmaktadır.


Yazılı test ile ayda bir yapılan Türkiye geneli sınavlarla vasıtası ile alınmaktadır. Nüfus cüzdanı ve Ehliyet fotokopisi. Bizi Sosyal Medyada Takip Edin E-Bülten Online Dersler Motor.


Sürücülerin yılı dolmamış psikoteknik raporları bulunmakta ise raporlarını e-Devlet’e girip sorğulatmaları gerekmektedir. AlYurtiçi tarifesiz yapacaklara verilir. TL BTicari ve tarifeli olarak yapacaklara verilir. Etiket: src belgesi fiyatları.


Artık Silivri de Sürücü Kurslarında ehliyet taban fiyat uygulaması geldi. Her sene ehliyet fiyatları yenilenmektedir. PSİKOTEKNİK BELGESİ. Fiyatı : 2TL 1TL İndirim.


Pisikoteknik belgesi saatlik test neticesinde hızlı bir şekilde bizden alabilirsiniz. Cumartesi,Pazar da. Bu belge trafik cezaları kapsamında incelenir ve belgesi olmadığı halde ticari araç kullanımına devam den şahıslara uygulanır.


Antalya psikoteknik belgesi veren kurslar ve Akdeniz Src Kursu hakkında genel bilgi. Mesleki yeterlilik eğitimleri veren kurumumuz Ulaştırma bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş "Yetkili Eğitim Merkezi" dir.


Kursumuzda sınavsız veya eğitimli olarak Src belgesi verilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.