16 Mart 2018 Cuma

Kurum hakkında suç duyurusu

VÜÇ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU. Yılmaz Özdil hakkında suç duyurusu. Bakanı sayın Süleyman Soylu da T. Anayasal bir kurum olarak TBMM ve milletvekillerine yönelik bu haksız saldırıların, hiçbir demokratik hukuk düzeninde koruma görmesinin mümkün olmadığına işaret edilen başvuruda, Özdil ve Sözcü gazetesinin sorumluları hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 301.


Suruç katliamının 5. TBMM’yi alenen aşağılama”, 125. Songül Karlı’dan eski eşi Metin Yüncü hakkında milyon TL’lik suç duyurusu ! Bizim inancımızda vakıf malı dokunulmazdır, dokunanı yakar! Vakfedenin şartını çiğneyen lanete uğrar” ifadelerini kullanmıştı. Mert Hakan Yandaş, Şükrü Hanedar hakkında suç duyurusu.


Kurum hakkında suç duyurusu

Orhan Kural, bir klibinde "sigara kullanımını özendirdiği" iddiasıyla İsmail YK olarak tanınan şarkıcı İsmail Yurtseven hakkında suç duyurusunda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sunucu Fatih Portakal hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.


Kurum hakkında suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, sosyal medyada yalan ve halkı manipüle etmeye yönelik ifadeler paylaştığı için Portakal hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Diyanet Personeli 17.


Savcılığa suç duyurusu yapmak için öncelikle bir dilekçe yazmalısınız ve bu dilekçeyi yaşadığınız ilin adliyesine giderek savcılığa teslim etmelisiniz. Yetkililere teslim ettiğiniz savcılık şikayet dilekçesi ilgili kurumda kayıt altına alınır ve size bir soruşturma numarası verilir. Halkın Kurtuluş Partisi Berat ALBAYRAK ve Kurum Yöneticileri hakkında Laik Düzeni Yıkmaya Teşebbüs Etmekten Suç Duyurusunda Bulundu. Emin Baltaş Hakkında Suç Duyurusu.


TİP avukatları Özgür Urfa ve Onur Güneş tarafından İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na verilen dilekçede, Kırcı hakkında “suç işlemeye tahrik”, “suçu ve suçluyu övme”, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik”, “kişinin hatırasına hakaret” suçları niteliğindeki açıklamaları sebebiyle atılı suçlardan hakkında kamu davası açılması talep edildi. Duymazı oynuyorlar, susuyorlar. Kimi, kime şikayet ediyorsam artık!


Kurum hakkında suç duyurusu

Dilipak’ın hakarete varan sözleri üzerine AKP’li kadınlar harekete geçti. AKP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Dilipak hakkında il kadın kolu başkanının suç duyurusunda bulunacağını söyledi. TTK Başkanı Yaramış hakkında suç duyurusu!


Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği (TAYDER) "Pişman olan darbeciler affedilmeli" diyen Türk Tarih Kurumu (TTK) Başkanı Ahmet Yaramış hakkında, "Terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme" ve "Görevi kötüye kullanma" isnatlarıyla suç duyurusunda bulundu. Hilafet çağrısına suç duyurusu ! Gerçek Hayat dergisinde yer alan “Şimdi değilse ne zaman, sen değilsen kim?


Seydişehir’de Kadınlardan Dilipak Hakkında Suç Duyurusu ! SP’li yönetici hakkında suç duyurusu. Tüm bu kötü içerikli, suç unsuru taşıyan mesajlar hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulunacağımızı bildirir ve Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerinin de, futbolda birlik ve beraberliği bozacak her türlü davranışa karşı durduğunu göstererek, idari kadrosunda yer alan Şükrü Hanedar hakkında gerekli cezai işlemleri yapmasını beklemekteyiz.


Doktor hakkında suç duyurusu. Yeşim Salkım’dan Murat Övüç hakkında suç duyurusu ! Sarıay Derneği Başkanı Prof. Anadolu Farm Hakkında Suç Duyurusu. Aracı Kurum Değerlendirmeleri.


AZ Değerlendirmesi. Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü eski teknik amiri Emrah Uysal, İzmit Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulundu.


Baro, hilafet çağrısı yapmayı, “Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya dönük isyan çağrısı” olarak niteledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.