15 Mart 2018 Perşembe

Değerli arkadaşa mektup kısa

Mektup, mürekkepli ya da tükenmez siyah renkli kalemle yazılmalıdır. Uzun yıllar birlikte gezip arkadaşlık ettikten sonra yeni yerlere gelmek özlemimi daha da arttırdı. Bu elvedayı yazarken arkadaş sözleri kısa ya da uzun olmak zorunda değil çünkü belki duygularınızı sayfalarca anlatmak isteyecek ve içinizdekileri anca dökebileceksiniz. Sevgili arkadaşım, Bu dünyada en sevdiğim değerlerimden biri olduğunu sen de biliyorsun.


Sen benim ailemden biri gibisin. Seninle oynadığımız oyunları, acı tatlı günlerimizi, tatlı kavgalarımızı, hemen sonrasında dayanamayıp barışmak için göstermiş. Merhaba değerli takipçilerimiz, bir mektubun nasıl yazılması gerektiğini gösterebilmek adına sizler için çeşitli mektup örnekleri hazırladık.


Bu sayfada ise en sevilen arkadaşa, yani en yakın arkadaşa yazılan mektup örneği düzenledik. Sana bu mektubu şu anda soğuk bir kış gecesinde, sobanın karşında oturarak, yazıyorum. Sen şu anda başka bir memlekete gittin ve. En yakın arkadaşa mektup.


Değerli arkadaşa mektup kısa

O’na hitaben, dostluk üzerine kaleme alınmış bir mektuptur. Mutlu ve üzgün olduğum zamanlarda yanımda olan ve beni hep seven canım arkadaşım!


Birlikte oyunlar oynadığım, bazen birbirimizle tartışsak d. Kısa mektup örnekleri de var, uzun mektup örnekleri de… Ayrıca daha anlaşılır olması açısından mektup örneklerinin resim halini de sunduk. Arkadaşa Mektup Örneği. Sizler de bu mektup örneklerini ve en altta yer alan zarf örneğini dikkate alarak kendi mektuplarınızı ve mektup. Bu gün görüş günümüz.


Dost kardeş bir arada. Pek çok parti değiştirdin. Sorumluluk da aldın. Daha sonra birdenbire her nereden haber aldıysan bir harekete girdin. Uğraştın, arkana pek çok destek aldın. Ağababaların güçlü. Aslında ince olan sensin benim gibi biri değil. Mektubun sağ üst köşesine "tarih", yanına. Can dostum, seni diğer insanlardan ayıran büyük bir özellik var.


Değerli arkadaşa mektup kısa

Hani herkes dilinde söylerde dostluğu arkadaşlığı, sırdaşlığı, Fakat ufak bir hatasında siler atarda yüreğindeki o güzide yerden, ayak altına düşürür ya, sen birini yukarıya çıkardıysan asla indirmiyorsun. Yarı yıl tatili olduğu için kısa süreliğine de olsa ayrıldık. Sevgili sıra arkadaşım, Seninle aynı derslere girer, derler ile ilgili düşündüklerimizi ilk olarak birbirimizle paylaşır, bunun yanı sıra dışarıda da çok iyi anlaşırız.


Kimi zaman öğretmen kızmasın diye fısıldaşarak konuşur, gizli gizli birbirimize güleriz. Sevgili Ali kardeşim, seninle geçirdiğimiz çok kısa süre içerisinde büyük acılara ve büyük sıkıntılara birlikte göğüs germek zorunda kaldık. Sen aklıma gelince, ben kendime gelemiyorum. Adam oglunun odasinin onunden gecerken hayretle bakakaldi.


Yatagi guzelce toplanmisti ve odasi hic olmadigi kadar derli toplu gorunuyordu. Sonra adam yastigin uzerine birakilmis mektup zarfini fark etti. Uzerinde “Babama” yaziyordu. Kaybetmeyi göze alamayacak kadar dostum yok.


Sevgili _____: Umarım bu mektup sizi (göreceli olarak tabii ki) iyi sağlık ve ruhlarda bulur. Ne yazık ki sizi ziyaret edemesem de telefonda konuşup sık sık düşündüğümüz zamanları takdir ediyorum. Resmi olmayan, bir arkadaşa hitap etmenin standart yolu.


Değerli arkadaşa mektup kısa

Bizi çok sevdiğin için sana çok güzel bir mektup göndereceğim. SEni çok seviyorum öğretmenim onun için sana bir tane oyuncak verebilirim. Karabasmaları öğrettiğin için çok sağol öğretmenim. Bize de gelin öğretmenim odamı göstermek istiyorum öğretmenim.


Annem sizi çok seviyor, o da size me gönderebilir. Nazlı öğretmenin çocuklarına da mektup yazabilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.