29 Mart 2018 Perşembe

Chp cnn boykot ekşi

Bölüm - Şubat - Duration: 50:41. Halktv 40views. Mısır Prensesi ve İran Kraliçesi, Güzeller Güzeli Fevziye. Türkiye tarafsız, bağımsız ve özgür basın kuruluşlarını hak.


CHP, CNN TÜRK’ü boykot kararı aldı. CHP ’nin bu kararı ilk kez Odatv tarafından duyurulmuştu.


Ekrem İmamoğlu, Şubat Çarşamba günü yayımlanacak olan Ahmet Hakan ’ın sunduğu “Tarafsız” Bölge programına katılmayacağını duyurarak daveti iptal ettiğini açıkladı. CNN Türk kanalının Mart yerel seçimlerinden bu yana. Bu nedenle görüşmenin içeriğine ilişkin bilgilendirme yapmamız. Yancı, tarafsız ve objektif gazetecilik yaptıklarını iddia etti.


Yorumlar, CHP karar verdi! Kılıçdaroğlu, “ CHP ’lilere nasıl tuzak kurabiliriz diye özel bir yayın politikası izlendiğine tanık olduk” dedi.


Chp cnn boykot ekşi

Peki CNN neden boykot ediliyor, ilk olay nereden çıktı? Görüşmeyle ilgili bilgi veren CHP. CNN Türk’e hiçbir CHP ’linin çıkmaması kararlaştırıldı. SİYASET Eklenme Tarihi: 01.


Chp cnn boykot ekşi

Microsoft News teknolojisi ile. Dili ve içeriği değiştir. Fakat bu boykot kararını ilk delen CHP ’li isim Ümit Kocasakal oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, CHP Genel Merkezi’nde bir basın toplantısı gerçekleştirdi.


Kişisel Twitter hesabından açıklamada bulunan İrem Çiçek, CHP İstanbul İl Disiplin Kurulu’nun aldığı kararın tarafına iletildiğini ve CHP ’den ihraç edildiğini duyurdu. Kararın yok hükmünde.


Chp cnn boykot ekşi

Kavga CNNTürk’te Hande Fırat’ın modere ettiği Gece Görüşü programında patlak. Bu hamle sonrasında CNN TÜRK’e çıkan CHP ’liler hakkında da disiplin süreci işletileceği belirtildi. Bu kararı Hande Fırat’ın ‘Gece Görüşü’ programında Gazeteci Metin Özkan’ın Ekrem İmamoğlu’nun kayak tatilinden konuşulurken “Konu kayaksa kötü.


Ancak Salıcı’nın bu boykotu delmesini kimse görmüyor. Independent Türkçe, bu kişiler arasında kamuoyunda en çok tanınan isimlere parti kararını nasıl değerlendirdiklerini. Alınan karar uyarınca CHP ’li isimlerin ekrana çıkmayacağı, seçmene de CNN TÜRK’ü izlememe çağrısı yapılacağı iddia edildi.


TAKİPÇİ SAYISI VE İZLENME ORANI DÜŞTÜ. Toplantıda CHP liderinin bugün. Boykot kararını ilk delen CHP ’li isim Ümit Kocasakal oldu. Doğru bir karar verilmiş.


Bende zira kanal grubu demirörenlere satıldığından beri. CHP ’li hiç kimse yöneticisinden üyesine hiçbir partilimiz bu kanala çıkmayacak, yayınlarına katılmayacak ve tuzaklarını boşa çıkaracaktır. Partinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Cnn türk adlı kanalın boykot edileceği, hiçbir partilinin kanala çıkılmayacağına yer verildi. BOYKOT KARARI ALMIŞLARDI.


Bundan sonra kanalın programlarına çıkan partililer hakkında disiplin süreci başlatılacak. Bu kanalın zararlarından korunmak için yurttaşlarımıza bu kanalı izlememelerini tavsiye ediyoruz” demişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.