29 Mart 2018 Perşembe

Artvin hopa havalimanı ne zaman açıldı

Artvin hopa havalimanı ne zaman açıldı

Bakan Arslan açıkladı. Hopa seferleri Batum’a yapıldığından, Batum- Hopa arası yolcu taşıma işlemleri ücretsiz olarak Havaş’a ait otobüslerle gerçekleşiyor.


Zaman, Para ve Psikolojik Maliyet. Evet, Batum yerine Hopa ’ya uçarak uçak biletinde bir avantaj yakalayabilirsiniz. Ancak Batum’a kadar gelmişken o kapıdan giremeyip Hopa ’ya gitmek zorunda kalmak, tekrar Batum’a geri dönmek için yaklaşık saat harcamak (biz arada 45dk yemek molası verdik) hiç hoş bir duygu değil.


Artvin hopa havalimanı ne zaman açıldı

Hopa nahiyesi sınırları içinde köyde, yaklaşık 1. Hopa köyünde ise, altı bakkal ve bir kahvehane vardı. Hopa kaymakamının konutu da burada bulunuyordu.


Bayraktutan sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti. Ege Bölgesinin önemli kentlerinden olan Uşak içerisinde yer alan havalimanı hakkında insanlar ne zaman açıldı şeklinde sorular sormakta olup bunun nedeni olarak havalimanının birkaç defa açılıp kapanması gösterilmektedir. Ekim’de ise tören sonrası.


Fakat bundan yaklaşık yıl sonra yani. Açıldı, açılıyor, açılmasın derken İstanbul 3. Bu nedenle kademeli bir geçiş olacağı tahmin ediliyor.


HOPA - Hopa ’da Turizm sektöründeki haraketlilik beraberinde yeni yeni yatırımlarında yapılmasına neden olmaya devam ediyor. Havalimanı bittiğinde bu iki ilin de problemi çözülmüş olacak. Yakın zaman da olacak anayasa oylaması bölgemiz için ülkemiz için önem arz eden bir husustur.


Günlük bin ton taşıma kapasitesi 1bine çıkıyor. TL, benzinli bir araç için 21. Havaş servisleri, Sarp Sınır Kapısı ve Hopa Limanı güzergâhını izleyerek hareket ediyor. Adıyaman ilimizdeki havalimanı hizmete ne zaman açıldı konusuna bakıldığında bu tarihlerden çok önce olduğu görülmektedir.


Adıyaman konumu itibariyle tarihi ve kültürel güzelliklerin fazla olduğu Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunduğundan havalimanı ihtiyacı. Pist dolgu işlemlerine başlanan havalimanı ne zaman açılacak?


Artvin ’e seyahat edebilirsiniz. Rize Valisi Kemal Çeber. Mobil Künye Sitene Ekle İletişim. EURO Web TV Foto Galeri Yazarlar Astroloji Küçükçekmece Gündem Metropol.


Arama Sonuçları Sayfa - Emlakkulisi. Bu kapsamda satışlara başlandı. Güneye doğru gittiğinizde de Erzurum yakın. Dünyada en geniş gövdeli uçaklar bu havalimanımıza inmiş olacak.


Artvin hopa havalimanı ne zaman açıldı

Yıllık milyon yolcu kapasitemizle hizmet verecek. Bölgemize çok ciddi anlamda fayda sağlayan bir yatırım. Aktarmalı uçuşlarda bu süre biraz daha artabilmektedir.


Uçuşa ait haritayı da aşağıdaki uçuş haritası kısmından inceleyebilirsiniz. Birçok ilke ev sahipliği yapan 3. GA başvurusu sayfasını açtı.


Türkiye’de turizmin gelişmesi ve ön plana çıkması bazı sahil şehirlerinde de hareketlenmeleri beraberinde getirmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.