5 Mart 2018 Pazartesi

Chicco goody bebek arabası

Goody pusetin katlama mekanizması olağanüstü ve oldukça yenilikçidir. Tamamen yatırılabilir sırtlık ayarı sayesinde doğumdan itibaren kullanılabilir. CHICCO GOODY PASSEGGINO CHIUSURA AUTOMATICA-Video Tutorial Italiano - Duration: 5:14.


Bebisim Geliyo Recommended for you. Hayatınızı kolaylaştırmak için yenilikçi ve olağanüstü katlama sistemi:Tek tuşa basın ve bebek arabası kendiliğinden katlansın. Tek elle kolayca katlanabilir ve açılabilir, Hafif, sportif alüminyum malzemeden üretilmiştir.


Chicco goody bebek arabası

Tam kapanabilen tentesi vardır. Noktalı emniyet kemeri KeyFit Oto Koltuğu ile uyumludur. Bu sayede Travel sistem bebek arabasına çevrilebilir. Detaylı İncele Mağazaya Git.


Ağırlıklı olarak kırmızı renkte üretilen arabalar hem kız ve hem de erkek bebekler için fonksiyonel bir kullanım olanağı sağlıyor. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.


Sepette % indirimli fiyat. AYHAN ÇOCUK 119views. Cosi hakkında bebektasima tarafından yazılan gönderiler. Babymall 249views. Maxi Cosi Priori XP Oto Koltuğu Red Blue. Bebek arabasında kalite! Merhaba, Giriş yap. Hesap ve Listeler değil. TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Chicco bebek arabası baston modellerde şemsiye tipi kapanış mevcuttur. Böylelikle toplu taşıma araçlarında da ulaşıma engel olmaz. Güvenlik açısından.


TL fiyat ile satın alabilirsiniz. Chicco markası ve tüm çeşitlerini aynı gün kargo ile sipariş verebilirsiniz. Taksit seçenekleri ve indirimli fiyatla hemen sipariş verin! Geniş koltuğu sayesinde.


Chicco goody bebek arabası

SADECE MAĞAZALARIMIZDA. KARGO TL Sosyal ağlarda paylaş. Teslim Süresi: GünTL Adet Stok. Chicco ’nun parçalık bu travel sistem ürünü, en kullanışlı bebek arabası modellerinden biri.


Bu ürün bebek arabası, port bebe ve oto koltuğu olmak üzere parçadan oluşuyor. BEBEK ODASI MOBİLYASI. Yenidoğan Hastane Çıkışı. Oran ı: % İndirim Fiyat: 3. KDV Dahil) İndirimli: 1. Chicco baston bebek arabası modelleri arasında en popüler olan ürün London Up.


Chicco goody bebek arabası

Hafif olduğu için taşıması çok kolay.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.