13 Mart 2018 Salı

Avrupa sınırında son durum

Yunanistan sınırında son durum ! Eklenme Tarihi: 01. Güncellenme Tarihi: 07. Bir aile adacıkta mahsur kaldı. Hürriyet muhabiri Musa Kesler’e sınırdaki durum hakkında.


Avrupa sınırında son durum

Geceyi burada geçiren düzensiz göçmenler yaktıkları ateşin etrafında ısınmaya çalıştı. Dolar lira sınırında ! Toplam vaka sayısı 2bin 86 can kaybı bin 7oldu.


Kobani sınırında son durum ne? Covid-vaka sayının kat, etkilenen ülke sayısının da kat arttığını aktaran DSÖ, Covid-için bölgeler ve gruplar üstü, dünyayı saran salgın anlamına gelen “pandemi” kararını açıkladı. Acımasızca saldırdılar! Kentte önceki gün gece saatlerinde başlayan düzensiz göçmen hareketliği artarak devam ediyor.


Daha fazla videoya gözat. Sonraki oynatılıyor. Türkiye sınırında şaşkına çeviren görüntü. Temmuz koronavirüs tablsou, vaka, can kaybı sayısı ve son durum.


BAKAN KOCA: YENİ VAKA SAYISI, GÜN SONRA 9SINIRINDA. Yeni vaka sayısı, gün sonra 9sınırında. Washington ile devam eden güvenli bölge pazarlıklarından sonuç alınmazsa ne olacak?


Kavimler göçünden asırlar sonra batıya doğru başlayan bu yeni plansız ve programsız insan akının da elbette siyasi ve sosyal sonuçları olacaktır. Avrupa 3HAKKIMIZDA TurizmAvrupa. Güzergâh üzerindeki ülkelerde Büyükelçiliklerimizden aldığımız bilgilere göre en son durum. Fransa Eurotunnel ve Dover Ferry ile Fransa’ya geçişler devam etmektedir.


Fransa, İngiltere üzerinden ülkeye girişlere bazı şartlar kapsamında müsade etmektedir. Bakan Koca, Günlük yeni hasta. Müzakerelerin ilk aşaması olan taramalara zaman kaybetmeden başlandı.


Fahrettin Koca yaptığı açıklama ile salgının mevcut şartlarda kontrol altına alındığını iddia etti. Oysa Mayıs günü için açıklanan vaka sayısı Mayıs’taki ile kıyaslandığında vaka sayısında artışın olduğu gözlendi. Korona virüs de son durum ne? Temsilcimiz aldığı bu galibiyetle de ülke puanına katkıda bulundu.


Peki ülke puanında son durum ne? Avusturya: Öncelikle Almanya-Avusturya sınırında kontroller var. Avusturya-Macaristan sınırında geçişlere sadece aksam 20:ile ertesi gün 12:arası müsaade ediliyor Slovenya: AB vatandaşları ve bu ülkelerde oturum izni bulunanlar, son gün içinde AB dışına seyahat etmemiş olma koşuluyla karantinadan muaf olarak ülkeye giriş yapabilecek.


Avrupa sınırında son durum

Bağcılarda polis ekibine saldırı: 1. Aynı tarihte, müzakerelerin usul ve esaslarını belirleyen “ Müzakere Çerçeve Belgesi ” de kabul edilmiştir. Altın fiyatları 4lira sınırında Piyasalar Çin verisiyle artıda! Yakınlaştırmak için tıklayın.


Avrupa sınırında son durum

Esed rejimi ve rejim yanlısı milislerin hava desteği ile başlattıkları Beit Jin operasyonunda önemli ilerleme kaydettiler. Suriye – İsrail sınırında son durum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.