1 Mart 2018 Perşembe

Atak faz2 helikopterleri

Geçmiş yıllarda sadece insansız hava araçlarında değil, Doğu ve Güneydoğu gibi zorlu coğrafyalarda görev yapabilecek. Geleceğin ordularında göreceğimiz askeri helikopterleri bu videomuzun konusu oldu.


Herkese iyi seyirler dileriz. Böylece kendini modern tehditlere karşı da daha iyi koruyabilecek. Savunma Politikası Analisti Turan Oğuz, bundan sonra teslim edilecek ilk, toplamdaki 58. The ATAK program has a history, First ATAK tender was won by Bell King Cobra helicopter.


Faz-’de Faz-1’e ilaveten lazer ikaz. Turkish plan was like with the T_1to use the King Cobra hull and fill it with Turkish systems. Everything agreed upon but this was shot down by the US congress that refused transfer of technology.


Atak faz2 helikopterleri

Haberler, makaleler, multimedya. Onlar da siparişe dönüşürse emniyet güçlerinde toplam 1adet ATAK olacak. Kara Kuvvetlerinin 3 Jandarma’nın da opsiyonu var.


Atak faz2 helikopterleri

ATAK FAZ-ile çok daha güçlenecek. Türkiye böyle bir planlamanın. FKH sırasında olası MANPADS riski nedeniyle helikopterlerimiz çok sınırlı ya da hiç kullanılmamıştı ancak Afrin’de kullanılıyor olmasını, TSK’nın istihbarat faaliyetlerinin sonucu olarak MANPADS.


Helikopter test pilotu Esra ÖZTÜRK uçuşu TUSAŞ’ın ”Turkishaerospace”Instagram hesabından canlı olarak yayınlandı. Bu anda bin kişi uçuşu canlı izledi.


Giới quan sát nhận định loại vũ khí mới này cũng sẽ được triển khai sang Syria để thử lửa. ATAK ’ta kullanılan ABD’li LHTEC şirketinin CTS800-4A motorunun ihracat izniyle ilgili prosedürlerin tamamlanması durumunda.


TUSAŞ, FAZ-konfigürasyonunda ilk aşamada adet helikopter teslim edecek. ATAK helikopterleri için ayrıca yerli motor geliştirilmesi ve 20. Geliştirilmiş mini İHA’nın teslimatlarına başlanacak. Türk Havacılık ve Uzay Sanyii A. T1ATAK Helikopteri.


Otonom Taktik Vurucu Sabit Kanatlı İHA ALPAGU’nun, teslimatlarına başlanacak. Kamikaze Mini İHA KARGU-2’lerin, teslimatlarına başlanacak. Daha fazla videoya gözat. Sonraki oynatılıyor.


Atak ilk uçuşunu da yaptı. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. AK Parti MKYK toplandı. Yazının devamı için tıklayınız. Ankara, Sosyal Medya. Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme (adblocker) yazılımınızı kapatıp sayfayı yenileyin. ATAK ’ın lazer ikaz alıcı ve diğer elektronik harp sistemleri ile donatılmış FAZ-versiyonu ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Zimmetindeki parayla bahis oynayan sonra yerine koyan memur ceza alır?


Atak faz2 helikopterleri

Kalkacak denilen formasyonu, Üniversite uzaktan eğitimle verecek! Misafir - Masaüstü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.