28 Şubat 2018 Çarşamba

Kastanies orestiada arası kaç km

Harita Kastanies ile Svilengrad arası kaç kilometre öğrenmek ve Kastanies Svilengrad ulaşım bilgisi için aşağıdaki önerileri takip edip yolculuk edebilirsiniz. Karaağaç ile Kastanies arasındaki mesafe nedir? Kaç kilometre ve mil.


Sürüş zamanı: Saat Dk. Sofya ile Kastanies arası yol güzergahı tarifi ve yol mesafesi ne kadar ile birlikte yol kaç km sürüyor öğrenmek için aşağıdaki yol tarifi haritasına bakınız. Sofya, Bulgaristan ile Kastanies, Yunanistan arasında karayolu vasıtası ile araç ile seyahat etmek isteyeneler yol tarifi ve güzergah rotasını izlereyek yolculuğu planlayabilirler. Serez, Yunanistan ile Kastanies, Evros, Yunanistan arası 3Km.


Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak saat dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 2Km olan yolculuğu yaklaşık olarak dakika sürede tamamlayabilirsiniz.


Kastanies orestiada arası kaç km

Orestiada ile Selanik arasındaki mesafe nedir? Edirne orestiada arası süre : dakika. Lt, benzinli bir araç ise 31. Ana caddeye de oldukça yakın.


Haskovo - Kapitan Andreevo arası mesafe süre olarak yaklaşık Saat dakika sürecektir. Dizel bir araç bu mesafede ortalama 12. Dolayısıyla sınıra çok daha yakın bir konumda (km ) olan bu coğrafyayı da gelmişken görmek istedik. Gel gelelim göremedik.


Atina-Selanik arası kaç km ? Peki bu şehir arası mesafeyi hangi ulaşım araçları ile gidebilirsiniz? Hazır yunan adalarından Mikonos’a gelmişken Santorini’yi de görmek isteyebilirsiniz. Birkaç dakikalık yürüyüşün ardından köy meydanına geliyoruz.


Otobüs de otobüs hani. Eskiden şehirler arası yollarda gördüğümüz Mercedes 3tipi araçlar. Euro olan biletlerimizi alarak. Hatta sınır kapısının kenarına park etmiş bir sürü araç görebilirsiniz.


Her yıl temmuz ayında müzik festivali düzenleniyormuş ancak henüz ben denk gelemedim. Kestanies Kestanelik demek.


Cisri Mustafapaşa ile Sivastopol arası kuş uçuşu direkt mesafe 6kilometre Karayolu ile Cisri Mustafapaşa ile Sivastopol arası uzaklık 1. Paris Bratislava arası uçakla kaç saat sürer? Bursa Bandırma arası uçakla kaç saat sürer?


Kastanies orestiada arası kaç km

Uçuş zamanı: saat, dk. Kavala, İstanbul’dan 4km uzaklıktadır. Aynı zamanda Thassos Adası da tam karşısında. Pazarkule kapısından akşam dokuz gibi sorunsuz geçtik.


Arası, fotoğrafçı Serkan Taycan’ın başlattığı Karadeniz ve Marmara Denizini birbirine bağlayan km lik bir rotadır. Küçük çekmece – İpsala arası ). Türkiye ayağı ise 260km kadardır. Egnatia ismi ne demek? Kendisi yolu yaptıran kişi mö 146.


Kastanies orestiada arası kaç km

Zamanımız bol, Kastanies bize yetmez diyorsanız meydandan kalkan otobüse binip (bu yazı itibarıyla) 1. Aracınız varsa dakikada ordasınız. Türkçe bilen Yunanların sayısının hiç de az olmadığı bu şehrin nüfusu 20civarında ama cafe.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.