18 Ekim 2017 Çarşamba

Soy ağacı neden 1800

Ortaylı, e-devlet üzerinden. Milyonlarca Türk vatandaşı soylarının nereye dayandığını öğrenmek için e-devlet sistemine girdi. Artık soy ağacınızı çıkarmak için mahkemeye dilekçe vermenize gerek kalmadı arkadaşlar.


E-Devlet ‘ten alt soy üst soy sorgulaması yapabiliyorsunuz. Alt üst soy öğrenme uygulaması için. Kimlere ne şekilde baş vurulur. Bu hizmeti kullanarak, alt-üst soy bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz.


Henüz kimliğinizi doğrulamadınız. Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir.


Hatta geceleri bile uykusuz kalanlar oldu. Vatandaşların yoğun ilgisi sebebiyle soy ağacı sayfası kısa zamanda giriş yapılamaz hale geldi.


E-devlet’e giriş yapıp sadece tek tıkla belgeye ulaşabilmenizin yanı sıra soyağacınız ile ilgili tüm bilgileri öğrenme şansınız olacaktır. Bir program varmış soy ağacınızı fln buluyormuşş o programı indirmek istiyorum aradım bulamadım. Siz yardımcı olabilir misinizz?


Aile Ağacı — Tüm Akrabalarınızı Bulun(inanamayacaksınız) Bu program girdiğiniz bir TC Kimlik numarasından yola çıkarak kütüğünüzdeki tüm akrabalarınızı bulabiliyor. Nüfus ve Vatandaşlık işleri genel müdürlüğü yeni bir hizmete başladı. MyHeritage aileler için çevrimiçi en iyi yer.


Soy ağacı neden 1800

Yeterince sabırlı olanların karşısına dakikalar sonra ailesinin soy kütüğüne ait bilgiler dökülüyor. Tarihteki en uzun soy ağacı ise, Çinli filozof ve eğitmen Konfüçyus’un soy ağacıdır. Söz konusu ağaç, toplam nesil içermekte ve milyon kişiyi barındırmaktadır. Yeni düzenleme ile soy ağacı sorgulama talebinde bulunan vatandaşlara tekrar hizmet verildi.


Bazı kullanıcılar ise daha ileri. Hristiyanların Yeşaya kitabında, İsa peygamberin soyu anlatılırken ağaç kelimesi kullanılmıştır. Soy Ağacı Nasıl Bulunur?


Genealogia Deorum Gentilium kitabında ise tanrılar ile insanların arasındaki soy ilişkisine yer verilmiştir. Milyonlarca kişinin kulladığı e devlet uygulamasına yeni entegre edilen Alt Üst soy bilgisi hizmeti aşırı yoğunluk nedeniyle sistemin kilitlenmesine neden oldu. Bu sebep ile soy ağacı hazırlamak seçerek hazırlamaya göre daha kolaydır. E devlet uygulamasının tıkanmasına sebep oldu.


Soy ağacı neden 1800

Devlet tarafından yayınlanan alt-üst soy bilgisi sorgulaması nasıl yapılır? Peki e-Devlet üzerinden soy ağacı nasıl öğrenilir? Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği hizmet sayfasının ise yaşanan yoğunluk nedeniyle zaman zaman kilitlendiği görüldü. Gılışdar dayının gardaşı Celal emmi ‘Atatürk’ ün dedesi kimdir bilen var mı ‘şeklinde bir tweet, Hatta tweet değil sıçmık buyurmuş.


Cehalet, bilmediğini konuşmak değildir. Dayı sen küçükken teyze. Soyağacı nasıl sorgulanır? Sonuçlar ise tam bir fiyaskoydu.


Soy ağacı neden 1800

Uygulamanın yayınlanması ile birlikte e devlet açılmaz hale geldi ve tamamen çöktü kullanıcılar e-devlet ne zaman çalışacak ve soy ağacı kontrolü yapabilecekler merak etmeye başladı. Arapça ağaç manasına gelmektedir. E-devlet alt üst soy ağacı bilgisi sorgulama hizmete açıldı.


Devlet soyağacı sorgulama işlemi artık aktif hale geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.