18 Ekim 2017 Çarşamba

Atak 2 helikopteri

Atak 2 helikopteri

While ATAK - is designed to a ten-tonne maximum take-off weight (MTOW), some reports claim it will weigh closer to eight tonnes. The ATAK - helicopter is set to embark on its maiden test flight “after five years. Conceived as a combination.


DETAYLI ANALİZ - Duration: 14:36. ATAK SALDIRI HELİKOPTERİ MİLDARLA GELİYOR ! Kemal Göksu 125views. TÜRK Pilotlarının Yaptığı Dünya Tarihine Geçen MUAZZAM Hareket.


Turkey became the 4th country in the world that sells gunship - Duration: 10:06. Further it increases the effectness of the helicopter by adding new engine and new designs. Türkiye, taarruz helikopteri ihtiyacını gidermek amacıyla “ ATAK (1)” ve “ ATAK ( )” adında iki adet proje başlatır.


Atak 2 helikopteri

Terörle mücadelenin simgelerinden T-1ATAK keşif ve taarruz helikopterlerinin 57’ncisi Kara Kuvvetleri Komutanlığına. An upgraded version of Turkey’s ATAK combat helicopter, the ATAK FAZ, equipped with electronic warfare (EW) and other systems, made its first flight on November 13. SSB says that the ATAK - will have a maximum take-off weight double that of the T1now in service, which implies an MTOW of around tonnes, although some Turkish reports have mentioned tonnes.


The first T129BHelicopter was delivered to the Turkish Land. The “T1ATAK " Multirole Combat Helicopter has been optimized for specific hothigh performance requirements of the Turkish Armed Forces.


A tandem seat, twin-engine, NATO-interoperable attack helicopter optimized for attack, armed reconnaissance, precision strike and deep strike missions, at day and night all environments and regardless of weather conditions. Milli taaruz helikopteri ATAK göreve hazır - Duration: 12:02.


Anadolu Ajansı 13464. ATAK helikopteri FAZ- ile daha da güçlenecek 26. Visit and get free shirt or hoodie. Choose from thousands of tees and hoodies with cheapest price here.


T1ATAK Helikopteri ülke savunmasında silahlı kuvvetlerin etkin kullandığı kendi sınıfında manevra kabiliyeti ve taşıdığı faydalı yük bakımından en etkin silahlı keşif taktik ve taarruz helikopteridir. Daha fazla videoya gözat.


Sonraki oynatılıyor. Too bad its so late. Atak Helikopteri. The USMC will surely go that way. Bu da daha fazla yakıt, mühimmat ve zırhla donatıldığı anlamına geliyor. Dolayısıyla imha ve beka kabiliyeti çok daha yüksek olacak. TAI, daha önce planlandığı gibi helikopteri Kara Kuvvetleri Komutanlığı için üretirken yeni alınan karar uyarınca ilave helikopter.


Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A. ATAK - helikopterinden detay görüntüler ( İSTANBUL )- TUSAŞ, Ağır Taarruz Helikopteri ( ATAK - ) helikopterinin tam boy modelini İDEF-görücüye çıkardı İSTANBUL - TUSAŞ ATAK - olarak bilinen Ağır Sınıf Taarruz Helikopterinim tam boy modelini hazırladı. DEF-19’ta vitrine çıkartılan helikopter katılımcılar.


The latest upgraded version of the T1helicopter is ATAK FAZ- 2. New equipments has been integrated into the new helicopter, including electronic warfare systems and some upgrades in radar warning devices. Other basic parameters of the T1ATAK remain the same on the ATAK FAZ- 2. Atak helikopterine muadil olarak Amerikan Apache Helikopteri örnek gösterilebilir.


Atak 2 helikopteri

Atak Faz- konfigürasyonundan ise ilk aşamada adet teslim edilecek. TUSAŞ tarafından geliştirilecek ve Atak helikopterinin yaklaşık iki katı kalkış.


Atak 1’in elde ettiği başarılar sonucu, ağır sınıf taarruz helikopteri ihtiyacını karşılamak için Atak ’nin çalışmalarına başlandı. Yaklaşık ton ağırlığında olacak olan Atak, sınıf olarak Amerika’nın AH-Apache ya da Rusya’nın Mi-(Havoc) helikopterleri ile aynı özelliklere sahip olacak.


Atak helikopteri, yüksek performans ve manevra kabiliyeti, asimetrik silah yükü, düşük görünürlük, ses ve radar silueti, yüksek seviyede darbeye mukavemet ve balistik tolerans gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.