23 Ekim 2017 Pazartesi

Ankara cinnah caddesi satılık daire

Ankara Satılık Çankaya Satılık. KAPALI CAM BALKONLU DAİRENİN. Aziziye Mahallesi kiralık daire seçenekleri arasında bütçenize uygun istedğiniz metrekarede daire bulmanız mümkündür.


TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. Caddesi̇, ci̇nnah caddesi̇ hoşdere caddesi̇, tunaliya yürüyüş mesafesi̇nde olan dai̇remi̇z satil. Hemen oturuma hazırdır.


Ankara cinnah caddesi satılık daire

Daire bakımlı ve masraf sızdır. Kat ön cephe köşe başı daire, aydınlık ve ferah daire, 1m². TL KDV Oranı: %Kaydındaki Şerhler: Tapudan alınır 1. KENNEDY CADDESİ SATILIK DAİRE OTOPARK ASANSÖR KOMBİ 2. Katta, en üst kat ve asansörsüz, kombili, şehir manzaralı, karşısı park, kızılaya. Aşağı Ayrancı (Çankaya) bölgesindeki en iyi emlak tekliflerini bulun.


Ankara cinnah caddesi satılık daire

Normal yapılı olup oda salona bağımlıdır. KAT ÖN CEPHE 165m2. TL BESTEKAR SOKAK SATILIK DAİRE 1. EPA EMLAK PAZARLAMA A. TAA is looking for partners to send its potential volunteers to hosting organizations in Europe.


CİNNAH CADDESİ MEVKİİNDE SATILIK VİLLA. Detaylı bilgi için tıklayın. Yıldırım Torun Muayenehanesi Dt. Fatih Türk Diş hekimi.


Ankara cinnah caddesi satılık daire

Tüm tahliller son teknoloji cihazlar ve uzman kadrolarımızla yapılmaktadır. KÖŞK GAYRİMENKUL - Satılık Ev Fiyatları ve Satılık Emlak Konut Fiyatlarına Dair Tüm İlanlar Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden. General information. SKÜP CADDESİ, DEVREN KİRALIK.


Fotoğraf Yüklenemedi. TURYAP ANKARA YAŞAMKENT TEMSİLCİLİĞİ - Satılık ev ve kiralık ev ilanlarını incelemek isteyenler için yüz binlerce ilan arasından sizin için en uygun ilanı bulabilirsiniz.


Cinnah Caddesi Enis Behiç Koryürek Sokak. M², LÜKS YAPILI, KİRALIK VİTRİN İŞYERİ ! Turkey fails to protect asylum-seekers. TL: Bilkent Satılık. Gonca Yılmaz Muayenehanesi aylık oğlumun konuşma gecikmesinde Gonca Hanım’ın yaklaşımlarından çok fayda gördük.


AKA INVEST - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. TL FARABİ SOKAK KİRALIK DAİRE OTOPARKLI 1m2.


And Sokak içinde satılık emlak. TL den başlayan fiyatlarla satılık adet daireler ilanı arasında arama yapabilirsin. Dai̇remi̇z çankaya mahallesi̇nde and sokaktadir, bölgeni̇n güzel bakimli genç presti̇j asansörlü ve. TL GÜNEŞ SOKAK MOBİLYALI KİRALIK DAİRE OTOPARK ASANSÖR 3. Open until 6:PM (Show more) Mon–Fri.


Adet Ağrıları (Dismenore) doktorlarını inceleyin, hasta yorumlarını okuyun ve randevu alın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.