23 Ağustos 2017 Çarşamba

Mevduatlara el konulabilir mi 2020

Peki bankadaki paralara el konulabilir mi ? Bu sorunun cevabını araştırdık. Zor dönemlerden geçtiğimiz şu günlerde vatandaşlar aş. Hesaba el koyma hakkında her şey. Hem anayasal olarak hem de borçlar kanunu ve bankacılık kanunu incelendiğinde devletin yetkisi olup olmadığını inceledik.


Son günlerin en çok tartışılan konularından biri de “devlet banka hesaplarına el koyabilir mi ” sorusudur. Gerçekten bu soruyu ekonomik kriz dönemlerinde çok sık duyarız. Mevduatlara el konulmayacak.


Mevduatlara el konulabilir mi 2020

Hesaplardaki dövizler TL’ye döndürülmeyecek. Ama bu dedikoduları ve yalanları ortaya atanlarla hukuki mücadele sonuna kadar yürütülecek. Bankaların vatandaşların döviz mevduat hesaplarına el koyacağı, döviz hesaplarına el mi konulacaktı?


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ekonomi Bakanı Berat Albayrak konu ve iddialar hakkında anında açıklama yayınladı ve yüreklere su serpti. Döviz hesaplarına el konacak iddiaları dün akşam sosyal medyada geceye damga vurdu. Bankaların yasal olarak bir talep olmadığı veya güvenlik ile ilgili bir sıkıntı olmadığı sürece paralara el koyma yetkisi yok, bunu açık bir şekilde kendi sözleşmelerinde de belirtiyorlar.


Emekliye intibak zammı müjdesi geldi mi ? Emekli maaşı intibak sonrası kaç para olacak? Cumhurbaşkanlığı, ekonomide alınacak tedbirlere karşı yapılan algı operasyonlarına karşı açıklama yaptı. Dolar ve Euro hesaplarına kesinlikle el konulmayacaktır…. Değerli okuyucularımız….


Bu gün itibariyle döviz kuru lira civarındadır…. Lakin ekomomimiz sağlamdır ve dışa açık bir ekonomidir….


Portakal, bir süre önce "Devlet mevduatlara el koyabilir" gibi ipe sapa gelmez bir yalan söylemişti. Doğrusu bunu ancak başka bir ülkenin hizmetinde. Suç işledik diye suçu günahı olmayan bir insanın nasıl olur da malına mülküne el konulabilir şeklinde düşünebilirsiniz aslında el koyma işlemi öncesinde ince bir çalışma yapılmaktadır. Bu madde kapsamında el koyma yapılabilmesi için çalışma alanına göre Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu.


Alınan Beğeniler 161. Verilen Beğeniler 96.


VATANDAŞIN MALINA, BANKADAKİ PARASINA EL KONULABİLİR ! Fakat kamu ve özel bankaların borç nedeniyle emekli maaşlarını bloke ettiği hatta haciz işlemi. Tüketici Dernekleri Federasyonu emeklilerin, kredi kullanırken, ödeyememeleri halinde maaşlarına el konulabileceğine dair muvafakat.


Albayrak, döviz hesaplarına el konulması ya da TL’ye çevrilmesi konusunda çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurguladı ve mevduat hesaplarına el konulacak şeklinde dedikodu çıkartanlar hakkında yasal işlem başlatılacağını açıkladı. Cemaatler devletin işleyişine müdahele mi ediyor?


Mevduatlara el konulabilir mi 2020

Rus savaş uçakları El Bab’a saldırdı. Aziz Yıldırım: Bu şerefsizlerin hepsi kaçtı! ABD’li dev Türkiye’yi seçti. Bu İçerikleri Beğeneceksiniz.


Bilim - Teknoloji, İlginç Bilgiler. Video İndirme Sitesi.


Fatih Portakal hakkında, "devletin bankalardaki mevduatlara el koyacağı" şeklindeki yalanı üzerine suç duyurusunda bulunuldu. Dün de Gazeteciler.


Mevduatlara el konulabilir mi 2020

Genel başkanlık için el kaldıranların sayısının yükseldiği partide "iktidar için değişim şart" seslerinin artması dikkat çekiyor. Konular Kılıçdaroğlu, Kemal.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.