23 Ağustos 2017 Çarşamba

Koh rong adası

Read our Beach Guide to learn more). Koh Rong, is the second largest island of Cambodia. Otel yorumlarını okuyun ve her bütçeye uygun otellerde en iyi fiyat garantisini yakalayın. Otel, ev veya kiralık tatil yeri bakıyor olmanız fark etmez, her zaman garantili en düşük fiyatı bulacaksınız.


Restoranda Asya mutfağından yemekler servis edilmektedir. Konukevinin tüm odaları teraslıdır. Tüm odalarda duşlu özel banyo vardır. Konuk odalarında oturma alanı vardır.


Koh rong adası

Koh Rung Sanloem from Mapcarta, the free map. Gerçekten özel bir şey arıyorsanız gecelik ortalama TL 3. Easy - by tevfik erdemgüler. Yollar sadece patika ve kumsal. Adada araba, motor yok.


Ada Siam körfəzində Sianukvil şəhərində km aralıda yerləşir. Samloem sözü tərcümədə çətin görünən mənasını verir. Ronqsanlemdən bir qədər aralıda Kon adası yerləşir. Bu beş ada Kamponqsaom.


Kox Bonq Pun yerləşir. Frommedia Commons, the free media repository. Jump to navigation Jump to search. Siyanukvil Three Small İsland Tur.


Koh rong adası

Fransa, Bulgaristan, Amerika gibi ülkelerin Survivor yarışmalarının yapıldığı bir ada burası. Ada turizm şəhəri olan Sianuvildən km aralıda qərarlaşır. Ada əsasən təpəliklərdən ibarətdir.


Koh rong adası

Adanın sahəsi 2km² təşkil edir. Ada bütünlüklə sıx cəngəlliklərlə örtülüdür. Sahil xətti əsasən bir-birində daşlıqlarla aralanan çimərliklərlə örtülüdür.


Her şeyin sınırlı olması gereken bir dünya gerçekten çok hüzün verici. Oysa ki o adada bir kaç hafta geçirmek. Tek tek adanın sakinleriyle tanışmak, görüşmek vakit geçirmek istiyordum.


Gizli koyları ve el değmemiş plajları, doğanın içine serpiştirilmiş bungalov evleri, partileri, ahşap restoran ve barlarıyla huzur ve eğlencenin müthiş dengesi. Türk nüfusunun çok yoğun olduğu ada, km sahile sahiptir.


Dört küçük köy ve birçok bungalov vardır. See more ideas about Villa phuket, Kathu, Cambodia travel. Onun sahəsi km² təşkil edir.


Ronq adası cənub-şərqdən şimal-şərqə uzanmış formaya malikdir. Bu tip relyef sayəsində çoxlu çayları vardır. Onlar əsasən bulaqlarla qidalanır. Speed Ferry Cambodia shared a link.


Trova i migliori percorsi di escursionismo in Cambogia. Scopri i posti più belli del mondo, scarica tracce GPS e segui i migliori percorsi su una mappa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.