11 Ağustos 2017 Cuma

Ankara nüfus müdürlüğü randevu

Başvuru Nedeni Ücret (TL) Kanuni bildirim süresi dışında doğum nedeniyle düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı : 1TL: Değiştirme nedeniyle düzenlene. Yeşil Pasaport, Gri Pasaport. Coronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlara yenisi eklendi.


Adana nüfus müdürlüğü ehliyet randevusu. Ahmet Taner KIŞLALI Mah.

Bangabandu Şeyh Mucibbur Rahman Cad. Nüfus Temsilciliği. Sürücü Belgesi başvuruları internetten yada çağrı merkezinden randevu alınarak. Bu portal üzerinde T. Cep telefonu bilginizi hatasız girmeniz gerekmektedir.


Vatandaşlar özellikle bugün sürücü belgesi ve pasaportun nüfus müdürlüğü üzerinden alınması yürürlüğe girmesi nedeniyle araştırmaya başladılar. Yapılan yeni düzenlemeyle 5olan pasaport başvuru noktası 761’e, 5olan sürücü belgesi başvuru.

Aynı zaman da nüfus müdürlüğüne gittiğiniz de sıra numarası da alarak işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Gelir İdaresi Başkanlığ. Konuyla ilgili bir diğer yanlış bilgi de nüfus müdürlüklerini telefonla arayarak randevu alınabildiği yönündedir. Ne telefonla ne de başka bir yöntemle yaşadığınız şehirde bulunan nüfus müdürlüğü randevu vermez.


LÇE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ. Adres : Güçlükaya Mahallesi Cumhuriyet Cad. Kurum ve birimlerinin tanıtımı ile duyurular, faaliyetler, kurum üzerinden yapılan işlemler hakkında bilgiler ve iletişim detayları yer alıyor. Bu aşamada daha önce aldığınız randevularınızı görüntüleyebilir ve işlemlerinizi yapabilirsiniz.


Nisan’da başlayan 3’ü Bir Yerde uygulaması kapsamında bugüne kadar milyon bin 6yeni kimlik, milyon 4bin 7sürücü belgesi, milyon 2bin 2pasaport basıldı. Duyuruda pasaport ve kimlik kartı için nüfus müdürlüğünden randevu alanların, başvurudan önce ödeme yapması.


Başvuru sonrasında, zarf içinde, size kimlik kartı şifreniz (pin kodu) verilecektir. Randevunuzun sonucunda yap�. Eğer randevu tarih ve saatinizde nüfus müdürlüğüne gidememe ihtimaliniz varsa, randevu tarihinizden en az iki gün önce randevunuzu iptal etmeniz gerekir. Bunun için NVİ’nin sitesine.


Merkezinden (Alo 199) alınır.

KİMLİK RANDEVU TARİHİNDEN ÖNCE BELGELERİNİZİ HAZIRLAYINIZ! Ehliyet randevusu için bu siteden Başvurular kısmına tıklanmalıdır. Bu aşamadan sonra seçenekler arasında Kendi Adıma ya da Aile Üyeleri Adına kısmını tıklayabilirsiniz. Bu sayede kendiniz ya da aileniz için randevu alabilirsiniz.


Alacağınız randevuyu anneniz. Sokak adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Ankara Gölbaşı Bahçelievler Mahallesi 318. ANKARA - Şuan için Türkiye’nin tüm noktalarından yeni kimlik hizmeti verilebilmektedir.


Ancak kimlik yenileme işlemi hakkında herhangi bir bilgisi olmayan kişilerin, yeni sistem hakkında bilgi sahibi olmaları gerekir. Kimlik Kartı, Aile Cüzdanı, Doğum, Ölüm, Vatandaşlık gibi işlemlerinize ilişkin bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Yeni sistem sayesinde bu gibi işlemler kolaylıkla halledilecek. Dün itibariyle büyük rağbet gören sistemde zaman zaman yoğunluklar.


Nufüs Müdürlüğü randevu alma sistemi bugünden itibaren hizmete açıldı. Ancak randevu alarak gelen vatandaşların öncelikli olduğunu unutmayınız.


Sıra beklemek ve zaman kaybetmek istemiyorsanız e-kimlik başvusurunda bulunmak için randevu alarak gitmenizi öneriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.