10 Ağustos 2017 Perşembe

Almanca diyalog mesleklerle ilgili

Hayatımızın olmazsa olmazı alışveriş yapmak. Almanca Randevu Alma Dialogları. Bayanların meslek dalları ifade edilirken, genelde sonuna ‘in’ takısı alır.


Erkeklerin meslekleri söylenirken ‘der’ artikeli kullanılırken, bayanlarda ise ‘die’ artikeli kullanılır. ALMANCA DİYALOGLAR, Karşılıklı Konuşma Örnekleri.


H-Hamdi,das weißt du doch.

Bir yılda dört mevsim vardır) Der Sommer ist die heißeste Jahreszeit. Yaz en sıcak mevsimdir) Der Winter ist die. Almacan kelimelerin Türkçe karşılıkları.


Yukaridaki gibi soru cümleleri kullanarak karsimizdaki ile almanca hobiler konusunda diyalog kurabiliriz. Ich habe keine Freizeit. Benim bos zamanim yok. Habe ich nur am Wochenende Freizeit.


Bu sayfada Diyalog nedir Diyalog ne demek Diyalog ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca Diyalog anlamı tanımı açılımı Diyalog hakkında bilgiler resimleri Diyalog sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce türkçe çevirisini bulabilirsiniz. Anziehen : Giyinmek ausziehen : Çıkarmak Sich ausziehen : soyunmak Lang : Uzun Kurz : Kısa weit : uzun Eng : Dar Elegant : Şık dekolletiert : Dekolte formell: Resmi Uni : Tek renk gestreift : Çizgili anhaben : Üzerinde taşımak Klein : Küçük Gross : Büyük passen.

Bu sayede dil öğrenimi sırasında yabancılık çekmezsiniz. Hello" ünitesindeki " countries and nationalities" kazanımlarına dair alıştırmayı içerir.


Bu alandaki kişileri İletişim sistemlerinin ve her türlü elektronik aletin tasarımı, üretim teknolojisi, çalışma ilkeleri, yapımı ve işletilmesi ile ilgili alanlarda çalışırlar. Elektronik ve haberleşme mühendisleri, ulusal ve çok uluslu şirketlerde, radyo-tv yayını ve internet hizmeti ile ilgili kuruluşlarda, bilişim teknoloji şirketlerinde, sağlık sektöründe. Okunuşlarda yer alan : işareti, kendinden önceki harfin biraz uzunca okunacağını belirtir.


Wir haben einen Kopf. Bizim iki kolumuz var) Seine Hand ist groß. Onun eli büyük) Der Finger des Mannes ist gebrochen. Adamın parmağı kırı.


Kitabın farklı sayfalarında özellikle turizm ile ilgili farklı mesleklerle karşılaşmaktayız. Kitabımızın konumuzla ilgili aktivite çalışmalarını yapacağız.


We will do exercises from activity book. Mesleklerle ilgili boyama çalışmaları yapacağız. Schulische Ausbildung nedir? Nasıl çıraklık eğitimi alabilirim? Kimler mesleki eğitim yapabilir? Deutsch - warum nicht?


Böylece konu ile İlgili türk İnsanını ve kişi sayısına göre farklılık gösterebilmektedir.

Geniş kapsamlı almanca kendini tanıtırken veya dilerseniz tanışmak tanımı, toplum, sorularla kurs programı tanıtma. TANISMA DiYALOG Örnek: Örnek Diyalog : Ahmet: Guten Tag ! Diğer çok önemli bir nokta da, konuşmanızın daha başarılı olması için, çok kullanılan pratik konuşma alışkanlıklarını öğrenmektir. Okulumuzda düzenlenen doğa yürüyüşlerinin yanı sıra çocuklar, piknik ve fidan dikimi gibi faaliyetler de yapıyor.


Sosyal yönden gelişmeleri açısından, yap-boz, plastisin gibi yaratıcı ve eğitici oyunlar oynuyorlar, belirli günlerde tiyatroya gidiyorlar. Kimyaya bağlı mesleklerle ilgili bir şaka.


Uyuşturucu bağımlılarına güvenemezsiniz. Bağımlı kişinin suçlu olduğu ve aynı zamanda onun güvenilirliğini bozmaya çalıştığı bir cümle. Gerçek düşman budur.


Korku bizi hapsedebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.