24 Ağustos 2017 Perşembe

Akp li olmak ne güzel

Bookmark the permalink. AKP ’ li oldunuz Hocam! Bir köyde yaşıyoruz, bir keçi 18. Chp’ li olmak nedir? Daha güzel anlatılamazdı.

Kesinlikle izlemelisiniz. Adama “Senin sülalene küfür ediyorlar” diyorsun. AKP’li olmak ne güzel ! Benim sülalem” diyor! Başta genel merkez. Ne kadar âmiyane bir serzeniş! Bakın ne cevaplar aldık.

Kıraathanenin bir konteyner ve birkaç iskemleden oluşması tiye alındı. Yarın onlardan da ne çıkacak bilmiyoruz. Bu mülakat sınavları ortadan kaldırılmalı. Almanya’daki düşen araç satışı bile Türkiye’yi 7’ye katladı.


Afetzede çiftçiye köt. Erdoğan, Pakistan gezisinde vekillere konuştu. Beklendiği gibi konuşmasının bir bölümünü Cemaate ayırdı. Dinlerarası diyalog hakkında olumsuz sözler söyledi.


Ancak yine baltayı taşa vurdu çünkü arşiv dinlerarası diyaloğun öneminden bahseden onlarca konuşması ile dolu. Kendi STK’larının düzenlediği özel toplantılar bile var.


Magicboys ulan ne boş konuşuyon sen yeter saygısızlık etmeyelim dedik kafamı attırma benim ha puşt. Adam ol yaşındasın uslubuna hareketlerine bak bekçiliğe vatan haini vatanını sat muhabbetine girdin kadın kötü birşey dememiş benim sustuğum neyse salla diyip geçtiğim şeye cevap vermiş onada hakaret etmişsin güzel kardeşim kaybol lan burdan.


Gerçekler, Mizah, Güzel söz hakkında daha fazla fikir görün. Aslında güzel ve bakımlı olmak genellikle diğer insanlar için yapılmaktadır. Bu çok büyük bir yanlışlıktır.


Biz bu yazımızda güzel olmak için yapılması gerekenler hakkında bir araştırma yaptık.

Bilimin en güzel yanı ne ? Aralıklı oturak yok. Ayakta bekliyoruz saatlerce, oh ne güzel ne ala. Bu haksızlığa son verilsin makul fiyata çekilsin” ifadeleri kullanıldı.


Hakkımı helal etmiyorum. Aldıgı Kuruma Genel Müdür Atandı ! Yandaş Olmak Ne Güzel ! Fetvacı Hoca Nureddin Yıldız, “Kadın çalışarak fuhuşa hazırlık yapar”. A sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri ahmet gönülalan.


Son günler bize kim olduğumuzu sorgulattı değil mi? Aşırı şiddetle karşısında olduğumuz şeylerin yanında olmaya da zorladı, sevme. Batur, Namık Kemal Aşure gününde eski dost ve arkadaşlarıyla.


Hıristiyanlık’tan daha şiddetli olan bir yan yoktur. Zira bir insanın, hele de özellikli bir durumda olanın kalbine bir damla sevinç koymaktan daha güzel ne olabilir. Yüce Dinimizin rahmet mesajlarını ulaştırmak, göremeyene göz, konuşamayana dil, işitemeyene kulak olmak ne yüce bir bahtiyarlıktır.


Bu özel insanları din hizmetlerine, din eğitimine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.