29 Haziran 2021 Salı

Yunanistan inen güzel köyleri

Yunanistan içinde 6tatil köyü. Tatil köyleriyle ilgili tarafsız değerlendirmeleri okuyarak tatiliniz için en uygun fırsatı seçin. Arachova (Sterea) Delphi yakınında dağlık bir kasaba olan Arachova (Sterea), başkent Atina’dan arabayla yaklaşık üç saat uzaklıkta. Paxi’nin fotoğraf karelerini andıran güzellikteki bu köyleri romantik yürüyüşler yapmayı seven çiftler için oldukça ideal.


Akdeniz’ in en önemli turizm merkezlerinden biri olan Girit, zengin tarihi ve kültürel geçmişinin yanı sıra dört bir yanındaki birbirinden güzel plajları ve renkli köyleriyle turistlerin gözdesi. Her bütçeye uygun oteller.


Yunanistan inen güzel köyleri

Konukların yazdığı değerlendirmeleri okuyun. Masalsı İtalya Köyleri ;Corinaldo, Ancona.


Yunanistan inen güzel köyleri

Gizli taş geçitler, antik kiliselerin hakim olduğu güzel meydanlar ve İtalya’nın en güzel merdivenlerine sahip Corinaldo’ya bir masaldan fırlamış gibi. Neoklasik anıtlarla dolu ve tuhaf efsanelere ev sahipliği yapmaktadır.


Cinque Terre, İtalya. Marmaris’ten saat süren Bozburun yarımadanın ucunda yer alıyor. Bozburun, sessiz, sakin, ucuz ve mütevazi bir tatil geçirmek isteyenlerin kalbini çalacak.


Ege köyleri, ya Antalya ya Bodrum diyenleri utandıracak! Ege’nin pek meşhur olmamış huzur dolu, çiçek kokulu köyü. Ortaçağ kentleri, geleneksel köyleri. Köy yaşamı son yıllarda hayli çekici bir hal almaya başladı.


Yunanistan inen güzel köyleri

Dağlarla birlikte uzun bir kıyı şeridine ve Bodrum’un en güzel sahillerinden birine sahip olduğunu da belirtelim. Burada bulunan eski uygarlıklara ait Geç Miken Çağı mezar kalıntıları ve Miken çanak çömleği tarihinin çok eskiye dayalı olmasının bir kanıtı adeta.


Barbaros oyuk festivali, Bademler, Turgutlu köyü lavanta festivali, Şirince şarabı, Eski Foça rakı-balık! En Güzel Ege Köyleri – Karaburun (nuri arslanoglu) Karaburun İzmir’ in en küçük ilçesi ve aynı zamanda denizinin güzelliğiyle bilinen bir yer.


Birkaç yıl öncesine kadar yolunun çok iyi olmaması sebebiyle daha az bilindik bir yer iken yakın zamanda yenilenip genişletilen yolları sayesinde artık çok daha fazla turistin uğrak noktası. Fransa’nın güneyinde bulunan Aix-en-Provence, birbirinden güzel köyleri ve tabiat harikası coğrafyası ile ziyaretçilerini büyülüyor.


Deniz, kum, güneş tatili yerine dağ, ova, temiz hava ve doğal yaşamı tercih eden yüzbinler her sene Aix-en-Provence bölgesindeki köylere geliyorlar. Köy, doğa güzellikleri ve. Tripadvisor gezginlerinin 1. Köyün sahibi olduğu beyaz boyalı evleri ve eşsiz panaroması turistler için harika bir deneyim sunuyor.


Uzakrota, seyahat endüstrisine yönelik haberler, raporlar ve pazarlama önerilerinin yanı sıra seyahat etmeyi seven herkes için Dünya’nın çeşitli yerlerindeki en düşük bütçeli seyahat noktalarından lüks alternatiflerine, en çılgın festivallerden konserlerine kadar seyahat adına ne varsa yayınlamaktadır. Thasos, baş döndüren doğası, muhteşem güzellikteki plajları ve yeme-içme turizmi ile insanı baştan çıkarıyor.


Dünyanın en güzel köyleri Giriş Tarihi: 09. ZMİR’ İN EN GÜZEL KÖYLERİ. Kesinlikle söyleyebilirsin - lüks ve pahalı.


Eh, bu gezegendeki haklı olarak en güzel kabul edilen yerler hakkında konuşmaya değer. Bayram tatilinde sessizlik arıyorsanız bu liste size göre. Baş döndürecek kadar güzel olan manzaralı tepeleri ile kendine hayran bırakan ada, antik tapınakları, berrak denizi, Roma villaları, birbirinden güzel yemekleri ve renkli kumsalları ile adeta cennetin kapılarını aralıyor.


Köyün zirvesi, 3derecelik manzara sunar ve zirvede yıkık bir kale yer alır. Sanat Galerisi Oia, Denizcilik Müzesi ve Panagia kilisesi gibi turistik yer de mevcuttur. Gidenlerin yorumlarına göre, Santorini Adası’nda en güzel güneş batımını izleyeceğiniz noktaların başında Oia Köyü geliyor. Fethiye’nin yanı sıra turizmde önemli bir yeri olan Ölüdeniz’e de çok yakın bir konumda bulunuyor.


Kayaköy otelleri bölgede en çok tercih edilen uygun fiyatlı konaklama alternatifleri arasında yerini alıyor. Sanayi tesisleri daha çok Atina ve Selanik’te toplanmıştır.


Dünya’nın En Güzel Yerleri Aogashima Volkanı – Japonya Resimde gördüğümüz bu harika yer, Japonya’da bulunan Aogashima Yanardağının oluşturduğu küçük bir adadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.