10 Mayıs 2021 Pazartesi

Zimem defteri gaziantep başvuru

Geçtiğimiz hafta sonu ve bu hafta sonu olmak toplam 4. Gaziantep Valiliği tarafından hayata geçirilen "Zimem Defteri" projesiyle, mahalle bakkallarındaki borçlar hayırseverlerin bağışlarıyla ödenmeye devam edecek. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Resmî Sitesi.


Zimem defteri gaziantep başvuru

Gaziantep ’te Zimem Defteri geleneği ile tüpgaz bayilerindeki tüm borçlar silindi. Vali Davut Gül, düzenlediği basın toplantısında, kent genelindeki yoksul ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışmalar hayata geçirdiklerini söyledi.


Belediyenin Zimem Defteri çalışmaların yanında, COVID-salgınından etkilenen vatandaşları da yalnız bırakmadığını belirten Başkan Mehmet Tahmazoğlu, “Biz zaten daha önce belediye olarak, bin vatandaşımıza 1. Valilikten yapılan açıklamaya göre, " Zimem Defteri " uygulaması Valilik ve. Vali Davut Gül, geçen hafta sonu ve bu hafta sonu ile birlikte milyon TL’lik veresiye defterinin satın alınarak vatandaşların borçlarının ödendiğini kaydetti.


Zimem defteri ’ geleneği ile uzanan yardım eli. Gaziantep Valisi Davut Gül, düzenlediği basın toplantısında, “Zimem Defteri” uygulaması ve yardım faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Biz sonuç itibari ile köklü bir medeniyetin mirasçılarıyız.


Zimem Defteri uygulaması ile veresiye defterleri satın alınarak vatandaşların borçlar kapatıldı. Projenin ilk ayağında 2bakkalın veresiye defterine milyon lira ödeme yapılırken, hayırseverler için 4yeni defter daha belirlendi.


Proje kapsamında hayırseverlerden gelen bağışlarla merkez Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde ekonomik durumu iyi olmayan kişilerin yoğunlukta bulunduğu mahalledeki, bakkalların veresiye defterindeki borçlar siliniyor. Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, " Zimem Defteri " uygulaması Valilik ve Vefa Sosyal Destek Grubu koordinasyonunda devam ediyor.


Bu kapsamda salgın sürecinde şubat ve mart aylarının elektrik borcu nu ödeyemeyen bin 5hane tespit edildi. AİLENİN BORCU KAPANDI. Bu hanelerin milyon lira tutarındaki faturaları hayırseverler tarafından ödendi. Temmuz ayı burs ve kredi ödemeleri başladı.


Havai fişek fabrikasındaki patlamada ölü. Proje kapsamında vatandaşların, kentteki 2mahalle bakkalına olan borçları, valilik koordinasyonunda hayırseverler tarafından ödendi. Geleneğe uygun olarak, mahallede 2bakkalın veresiye defterini satın alan yardımsever, isimlerinin gizli tutulmasını istedi. Valilik projenin ikinci ayağında tüpgaz bayilerindeki vatandaş borçlarını kapattı.


Zimem defteri gaziantep başvuru

Antep’te bakkallardaki veresiye defterleri satın alındı ve vatandaşların borcu silindi. Gaziantep’te Zimem Defteri geleneği ile tüpgaz bayilerindeki tüm borçlar silindi.


Geçen hafta aynı yöntemle mahalledeki 2bakkalın veresiye defterini satın alan Valilik, projenin ikinci ayağında ise "Aş ocakta kalmasın. GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP Valiliği tarafından hem ramazan ayındaki yardımların yerine ulaştırılması hem de koronavirüs salgını nedeni ile ekonomik açıdan sıkıntıya girenlere.


Osmanlı Geleneği “ Zimem Defteri ”. Gaziantep Valiliği, hayırseverlerin desteği ve ‘Aş Ocakta Kalmasın’ sloganıyla yola çıkarak ‘ Zimem Defteri ’ geleneği ile muhtaç vatandaşların mahallede bulunan 2tüpgaz bayisine olan borçlarını sildi. ZİMEM DEFTERİ ”, AMEL VE KİLİS.


G aziantep ’te Zimem Defteri geleneği ile tüpgaz bayilerindeki tüm borçlar silindi. Zimem Defteri" uygulaması, Gaziantep Valiliği ve Vefa Sosyal Destek Grubu koordinasyonunda devam ediyor. Gaziantep Valiliğince hayırseverlerin desteğiyle hayata geçirilen " Zimem Defteri " uygulamasıyla, mahalledeki 2tüp gaz bayisinin veresiye defterindeki borçlar ödendi.


Gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz? Gaziantep Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu koordinasyonunda, hayırseverlerin desteğiyle hayata geçirilen “Zimem Defteri Projesi” ile mahalledeki 2bakkalın veresiye defteri satın alınarak borçları silindi. Bugünün veresiye defteri anlamına geliyordu. Valilik ve kaymakamlıklar koordinesinde Vefa Sosyal Destek.


Zimem defteri gaziantep başvuru

TL’lik bütçe ile bir geleneği yeniden hayata geçirdiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.