31 Mart 2021 Çarşamba

Yazılı vaaz ve sohbetler

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Allah’a ulaşmayı dilemek, mürşide tâbiyet, ruhun Allah’a ulaşması, fizik vücudun Allah’a teslimi, nefsin Allah’a teslimi, muhlis olmak ve iradeyi Allah’a teslim etmek.


YOK BÖYLE VAAZ, DINI SOHBET, Beğen Payla ş Ekle. Hallo und Herzlich Willkommen auf meinen Kanal. Yıllardır vaaz ve irşad hizmetleri, cami kürsülerinden yapılmış ve yapılmaktadır.


Ve o ahirette de ebedi hüsrana uğrayanlardan olacaktır. Ve men yebtegı gayral İslami dine felen yukbele minh…) İslamiyet evrensel bir dindir.


Yazılı vaaz ve sohbetler

ORG Tamamen üyeliksiz ve ücretsiz bir şekil de sizlere hizmet sunan sohpet sitemiz mobil destekli en iyi arkadaşlık sitesidir. Chat ve sohbet odaları üzerine vermiş olduğumuz hizmetlerimizin yanında oyun ve radyo kanallarımızda güzel vakitler geçirebilirsiniz. Tamamen gerçek insanlarla muhabbet keyfi sizleri bekliyor.


Yazılı vaaz ve sohbetler

Ragıp Güzel Çelik Yayınevi. Liste Fiyat ı: 6TL. Kazancınız: 1TL % 23. Temin süresi 2-gündür. Tavsiye et Hata bildir Fav. Muhammedin doğumu ve hayatı anlatılsa daha güzel olur. Bu haftanın sohbeti izle. Perşembe sohbetleri. Mescid sohbetleri dinle. Kategori: VAAZ VE DiNi SOHBETLER. Bilgi Paylaşım Sitesidir. Vaazlar ve sohbetler, bilgi edinmede en tesirli faktörlerdir. Sitemiz İslam Dinine Hizmet İçin Açılmış ve Bu Yolda Faaliyet Göstermektedir.


Onlar, inananlar ve kalpleri Allahı anmakla huzura kavuşanlardır. Biliniz ki, kalpler ancak Allahı anmakla huzur bulur. Sizlere yazılı sohbet odaları olarak hizmet vermekteyiz bu hizmeti sizlere karşılıksız olarak sadece yazılı sohbet odaları bünyesinde sunmaktayız her gün yüzlerce ve binlerce kişiyle sizlik oluşturmakta ve bu hizmeti sizlere tamamen ücretsiz olarak vermekteyiz yazılı sohbet odaları aşıldıktan bugüne kadar yüzlerce ve binlerce kişiyi yazılı sohbet odalarında.


English Türkçe Yayınevleri nineva İletişim nineva kim. DİNİ SOHBETLER – SABIR – DİNİ SOHBETLER – KÜRŞAT ERENBİLGE – DİNİ SOHBETLER. Sohbetler - Vaazlar.


Saygı değer abimiz Necmi İlgen Abi’nin bir sohbetini daha internette nurpenceri. Hemen Siz geldiniz aklıma Sizinde izlemeniz, izledikçe aşk ile dolmanız coşmanzı istedim.


Hemen bu vaaz dinleme siteme eklemek istedim. Fakat sitelere eklenecek ne bir kod nede video url si vardı. Bu blogu takip etmek için e-posta adresinizi girin ve gönderin ! Yayınlar e-posta adresinize gelsin inşallah. Yazılı sohbet siteleri sistemi içinde global odalarda genel sohbet katılarak, topluca sohbetler edebilir, bu keyfi ve heyecanı birden çok insanla aynı anda yaşayabilirsiniz.


Yazılı vaaz ve sohbetler

Genel sohbet ederken hoşunuza giden bir sohbet arkadaşı olduğunda, özel sohbet alanına alarak yazışmak için bir şans isteyebilirsiniz. Yazışmak istediğiniz kişide eğer sizden hoşnut kalmışsa. En ideal canlı yazılı sohbet sitesi olarak sizlere en mükemmel arkadaşlık ve sohbet ortamını oluşturduk ve bu bedava canlı sohbet hizmetini sürdürmeye kararlıyız.


Sitemize gerek Avrupa ülkelerinden, gerek yurdumuzun çeşitli yerlerinden giriş yapan seçkin kullanıcılar ile çok keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Sitemiz ücretsiz, formalitesiz ve katılımcıların huzuru.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.