1 Ekim 2020 Perşembe

Uyuyan güzel masalı İngilizce

And when their baby daughter was born they were so happy they decided to have a big party. They invited all their family, all their friends and all the fairies in the land. Now there were fairies altogether but the king but queen only invited 12. Bebekleri için bol bol güzel yemeklerin ve eğlencenin olduğu bir balo tertip etmişler.


O baloya halkın önde gelen kimseleri, zengin fakir herkes ve ayrıca ülkenin perileri de davet edilmişler.

Herkes bebeği tebrik ediyormuş. Periler sırayla bebeği tebrik ederken çok güzel dileklerde bulunuyorlarmış. Ancak yaşlı bir peri davet edilmeyi unutulmuş. Bir varmış bir yokmuş.


Evvel zaman içinde, Kalbur saman içinde, Keçiler berber iken, Develer tellal, mandalar hamal, Horozlar imam iken. Ben dedemin beşiğini, Tıngır mıngır sallar iken.


Anam kaptı yarmayı, Ben kavradım sarmayı Anam dedi bırak sarmayı. Ben ana dedim, sen de bırak yarmayı.

Kraliçeyi üzen tek şey, çocuklarının olmamasıydı. Gerçekten de kral ve kraliçenin güzel bir kız çocukları oldu. Sarayda, perileri de.


Kızın güzelliğine dayanamamış, eğilip dudaklarından öpmüş. Uyuyan Güzel, ” demiş fısıltılı bir sesle. Prens onu öper öpmez Prenses gözlerini açmış.


Onun uyanmasıyla birlikte sarayın mutfağında ocak tekrar yanmaya başlamış. Kral leinden düşürdüğü kalemi almış ve kızının doğum günü davetiyesini yazmaya devam etmiş. Haydi durma, şuna tıkla : ht. Kral bebek prensesin doğum gününü kutlamak için perilerin de davetli olduğu büyük bir parti verir.


Kutlamalarda tüm periler sırayla bebek prensese güzellik, sağlık, müzik yetenği gibi. Her gün “Ah, bir çocuğumuz olsa!


Ziyafetten sonra Kral çevresindeki insanlara baba olmanın kendisini nasıl mutlu ettiğini anlatmış, zira yıllar yılı karısıyla birlikte hep bir çocuk sahibi olmayı beklemiş durmuş. Masal, Peri masalları, Şarkılar hakkında daha fazla fikir görün. In times past there lived a king and queen, who said to each other every day of their lives, Would that we had a. Sonra bebeğin altını değiştirmeyi yeni öğrendiği sıralarda başına gelenleri.


Adisebaba Animasyon MASAL.

Bu ülkenin kr… Güzel ve Çirkin. UYUYAN GÜZEL 16oo’lü yıllarda ilk olarak Charles Perrault tarafından kaleme alınmış uyuyan güzel masalı, daha sonra Grimm Kardeşler tarafından derlenen bir avrupa halk masalının bir uyarlamasıdır. Her türlü şikayet ve görüşlerinizi yazabilirsiniz. Rusya’nın Pervouralsk kentinde Anya isimli aylık bir bebek, annesini emdiği sırada uykuya daldı ve yaklaşık bir hafta aralıksız uyudu.


Haber güncelleme tarihi 21. Kocaman görkemli bir şatoda oturan kral ve kraliçeyi ülkenin halkı çok seviyordu.


Bundan yıllar önce uzak ülkelerin birinde bir kralla güzeller güzeli bir kraliçe yaşıyordu. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Türkçe online sözlük Tureng. Instagram’ın hayatımızın bir parçası olması, bu alana yönelimi de arttırmıştır.


Birçok kişi, en güzel kullanıcı adları ile arkadaşlarına ve hedef kitlelerine ulaşmaya çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.