12 Ağustos 2020 Çarşamba

Türkiye kod numaraları

TÜRKİYE İL İL TELEFON ALAN KODLARI. PTT tarafından basamağa çıkarılmış ve yeniden düzenlenmiştir. Daha sonraki üç rakam, alan kodudur.


Türkiye kod numaraları

Mesela Bir Ürün Amerikalı bir yahudiye ait olabilir Coca cola Fanta gibi ama Belçika da üretildiğinde ve ordan ihraç edildiğinde Belçika kodu alır. Zaman içerisinde cep telefonlarının yaygınlaşmasıyla beraber sabit hatlar yerini operatörlere bırakmıştır.


Ailelerdeki tüm bireyler artık cep telefonu hattı kullanmaktadır. Belli bir yaşa gelen gençler de ailelerinin. Her şehrin ve havalimanlarının üç harften oluşan birer kodu vardır ve bu kodla tanınırlar. Bir şehirde birden fazla havalimanı bulunabilir.


Veya birbirine benzer isimlerde şehirler olabilir. Böylelikle her ülkenin telefon kodu numarası bulunmaktadır. Telefon Kod Numaraları.


Kullanım ile ilgili bilgiler: Bir ülke için uluslararası. US, UNITED STATES, Including Puerto Rico. AFGANİSTAN, AF, AFGHANISTAN. ALMANYA, DE, GERMANY, Including the island of.


LKE KOD, ÜLKE AÇIKLAMASI. Yurtdışı telefon kodu ile ilgili liste alfabetik sıraya göre hazırlandı. GSTanımlama Numaraları ürünün hangi ülkede üretildiğini tespit etmekte kullanılamaz!


Açıklama: GSÜyeliği ülkelerdeki üye organizasyonlar aracılığıyla yürütülmektedir. Her bir üye organizasyon kendisine tahsis edilmiş ülke önekini kullanarak. D: 1: Küba: 53: Afganistan: 93: Lao Dem. Almanya: 49: Lesotho: 266: Amerikan Samoa: 684: Letonya: 371.


Uluslararası aramalarda, bulunulan ülkeye göre "00" veya "011" gibi ön numaralar aranmaktadır. Barkod Numaraları (ülke kodu,firma kodu,ürün kodu,kontrol kodu). Kuvvet komutanlarının araçlarında da devlet protokol sırasına göre verilmiş plaka numaraları, plakaların üzerinde dörder adet yıldız ve araçların sol önlerinde komutanlık flamaları bulunur.


Türkiye taşıt plaka kodlar. Posta kodları, posta kodu, posta numarası, posta kodu nedir gibi yanıtlar alacaksınız. Rastgele telefon numarası jeneratör farklı biçimlerde basamak farklı sayıda, sabit hat ve cep telefonları için rasgele telefon numaralarının bir listesini almak için izin verir.


Bunun nedeni, kod sisteminin tuşlu telefonlar yaygınlaşmadan önce kadranlı telefonlara göre kurulmuş olmasıdır. Bu tür vaadlere kanmamanız gerçekten muhteşem olucaktır. Zira bu numaraları ve bunlara benziyen uluslararası numaralar ağır faturalarla.


Kuzey Kore’ye tahsis edilmiştir. Ptt Yurt İçi Kargo Hizmetleri. Aşağıda tüm bankaların Swift (Uluslararası para transferlerinde kullanılan her bankaya özel bir kod sistemidir.


Türkiye kod numaraları

Kodlar mutlaka büyük harflerle kullanılmalıdır.) kodları listelenmiştir. Bankaların diğer hizmetleri için sağda. Adana 4Adıyaman 2Afyon 4Ağrı 3Aksaray 3Amasya 3Ankara 2Antalya 4Ardahan 4Artvin 2Aydın 2Balıkesir 3Bartın 4Batman 4Bayburt 2Bilecik 4Bingöl 4Bitlis 3Bolu 2Burdur 2Bursa 2Çanakkale 3Çankırı 3Çorum 2Denizli 4Diyarbakır 3Düzce 2Edirne 4Elazığ 4Erzincan 4Erzurum 2Eskişehir 342. Aile İçi Şiddet, 1Beyaz Kod.


Türkiye kod numaraları

Koleksiyonunuzda bulundurmak isteyeceğiniz takvim yaprakları aynı gün kargo fırsatıyla online koleksiyon mağazanız gokcekoleksiyon. Birlikleri ihracatı arttırmak, ihracatçıların faaliyetlerini ve ilişkilerini düzenlemek, ihracatçılara yol göstermek ve her türlü sorunlarına çözüm üretmek amacıyla kurulmuştur.


Banka şube kodları ve banka kodlarına sitemizden ulaşabilir, aradığınız bankanın şube kodunu öğrenebilirsiniz. Kurumsal ve bireysel bankacılık hizmetleri, kredi faiz oranları, haberler, ATM ve şubeler, kredi ve mevduat hizmetleri sunar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.