25 Ağustos 2020 Salı

Test kitabı hazirlama programı

Grup sayısı belirleyin: Grup Yok. Yukardaki Resimde Sınav Editörünün görseli bulunmaktadır. Programı açtığınız zaman karşınıza aşağıdaki gibi bir ana pencere çıkacak.


Test kitabı hazirlama programı

Burada bir test oluşturma ekranı sizi karşılıyor. Test Nasıl Hazırlanır? Böylece yeni bir soru ekleyecek.


Program ile farklı kategorilerden ve derslerden soru kağıtları hazırlayabiliyor ve anında word dosyası olarak çıktı alabiliyorsunuz. OKTAN SEÇMELİ TEST SORUSU HAZIRLAMA TEKNİKLERİ (SEMİNER) - Duration: 45:28. ATA AÖF 6views.


Boş pdf optik formu çoğaltın cevaplık bir form içeriyor. Sonra testoluştur uygulaması içinden bir cevap anahtarı tanımlayın. Bu anahtarı kullanarak testoluştur uygulaması ile öğrencilerinizin işaretlediği optik formları sırayla testoluştur uygulaması ile cep telefonunuz aracılığı ile okutun.


Cevapları, öğrenci. Soru bankası ve test hazırlama programı Hazırlanan testler word belgesine yazdırılabilir veya ağ üzerinden bilgisayarda sınav yapılabilir. Sorular karıştırılarak farklı gruplar elde edilebilir.


SORU BANKASISınırsız sayıda soru bankası oluşturabilir ve klasörler yardımıyla tasnifleyebilirsiniz. OPTİK OKUMANormal bir tarayıcı veya web kamer. Sınav hazırlama programı mı istiyorsunuz ? Rehberde, yeni hesap açılması, soru bankası kullanımı, e-testlerin hazırlanması, test süreçlerinin tasarlanması, testlerin online uygulanması, test sonuç raporları ve ücretlendirmeye ilişkin gerekli tüm bilgilere yer verilmiştir.


Eğitimcilerin işlerini biraz hafifletmek amacı güden ve kar amaçlamayan bu programın geliştirilmesi konusunda katkı sunmak isteyenler üretici veya bizim üzerimizden temennilerini iletebilirler. E-kitabınızı ister bir iş projesi için isterse kendinize ait bir edebi sanat eseri ortaya çıkarmak amacıyla tasarlıyor olun, Canva’da tüm ihtiyaçlarınıza uygun bir şablon bulunur.


Test kitabı hazirlama programı

Açık Soru Bank bir soru hazırlama programı olup özellikle öğretmen için çok amaçlı ve ücretsiz bir soru hazırlama programıdır. Program sayesinde soru hazırlayabilir, sorular ekleyebilir hatta program sayesinde sınav bile hazırlayabilirsinz. Kullanışlı ve basit bir kullanıma sahip program ile soruları ders, konu, ünite bazında hazırlayıp kategorize edebilirsiniz.


Test kitabı hazirlama programı

Soru Hazırlama Programı soru bankasına kolayca sorular ekleyebilir, eklediğiniz bu sorularla kolayca sınavlar hazırlayabilirsiniz. Bu programla kolay ve çabuk bir biçimde test soruları hazırlayabilirsiniz. Daha çok okullar ve öğretmenler için ideal bir programdır. Programın bu son sürümünde artık testleri ve soru bankalarını PowerPoint sunum dosyası olarak (pptx) kaydedebilirsiniz.


Programda soru bankası, E-okuldan bilgi çekme ve içeri aktarma, sunu şeklinde yazdırma, soru ayrıntıları girme, arama ve filtreleme özelliği, Word’e yazdırma, SMS (mesaj) gönderme, akıllı tahta desteği, OCR ile uyum, optik. Türkçe ücretsiz indir Bu program sayesinde öğretmenler yapacakları yazılı sınav için çok kolay bir şekilde sorular hazırlayabilir. Türkçe dil desteğine sahip olanlar içinde bulabileceğiniz en iyi soru bankası programıdır.


Tek tıkla yazıcıdan çıktı almak mümkün. Güvenlik testi: %1temiz. Dilerseniz antivirüs raporuna buradan göz atabilirsiniz. Kitabı alınca mutlaka okuyun. Bu kitabı ben de kullanmıştım. Hakkını vererek çözdüm. Hatta ilk paragraf kitabımdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.