19 Ağustos 2020 Çarşamba

Tekerlekli paten

English words for tekerlekli paten include roller skates, roller skate, roller blade and roller-skates. Find more Turkish words at wordhippo. Urban (Slalom, Slide, Hız) İçerik. NYC with its branches and completed 5. Pateni çift teker yapmayı ve büyütmeyi kısa şekilde görmüş oldunuz.


Daha fazlası için beğenip, yorum yapmayı unutmayınız. Sıfırdan paten eğitimi serimizin ikinci videosu olan paten nasıl kullanılır adlı videomuzda paten nasıl bağlanır, paten nasıl sürülür, paten nasıl kayılır. Anlatım da Mert Alpanın bulunduğu dersler başlamıştır aklınıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz.


Paten dersleri başlıklı çalışmamız. Tüm dersler yavaş y. Düşe Düşe PATEN Sürdüm Biri Bana Öğretsin Lütfen - Eğitici Çocuk Videosu - Funny Kids Videos - Duration: 6:55. Babishko Family 734views. Her bir paten çeşidi kendi içerisinde farklı teknik özellikler içermektedir.


Ancak hepsi hemen hemen aynı bölümlerden meydana gelmektedir. Translation of « tekerlekli patenle kayma yeri » in English language: tekerlekli : tricycle. Patenle kayma düşün ü ben uydurdum. I made up that dream about skating.


Profesyonel antrenörler eşliginde paten ve kayağı eğlenceli bir şekilde öğrenelim. From Old French patene, from Latin patīna, from Ancient Greek πατάνη (patánē).


SG Spor ve Oyun Malzemeleri Ltd. Powerslide Gamma Pure Fitness Tekerlekli Bayan Pateni Güvende ve sağlıklı kalın. Lütfen ellerinizi sık sık yıkayın, sosyal izolasyon uygulayın ve yaşadığımız sıradışı döneme uyum sağlamanıza yardımcı olacak kaynaklarımıza göz atın.


Comments (0): No comments yet, but you can be the f. Product successfully added to your shopping cart. Büyük tekerlekli modeller daha yüksek hız yapmayı sağlıyor. Küçük tekerler ise daha fazla manevra kabiliyeti sağlıyor. Genellikle frenler sağ patenin topuk kısmına.


Ders Kişi Kişi Kişi 100TL 140TL 160TL. Come on, show your rolleblades you put in the storage! The weather is perfect outside and that means you can start doing outdoor activities. Vegan dostu pvc deri paten.


Yüksek kaliteli topuk desteği ve anatomik olarak doğru tabanlık. PU kolayca değiştirilebilen civata ile stoper. Saf kauçuk ile Alüminyum gövde. ABEC krom rulmanlar.


Teker boyutu arka tekerden ön tekere doğru azalır ve 64- mm arasında değişir. General : tekerlekli paten : roller blade n. Dayanıklı bir patendir ama uzun süreli kullanımlara uygun değildir. Tekerlekli paten kaymak için kask, dirsek ve dizliğinizi giyerek paten sürmek için gereken önlemleri alarak sürüşe geçebilirsiniz. Daha sonra paten sürmede önemli olan doğru duruşa geçebilirsiniz.


Ayaklarınızı omuz genişliğinde açabilir, dizlerinizi bükebilir ve çömelebilirsiniz. Curabitur sed iaculis dolor, non congue ligula. Maecenas imperdiet ante eget hendrerit posuere. Nunc urna libero, congue porta nibh a, semper feugiat sem.


Tekerlekli paten

Sed auctor dui eleifen scelerisque eros ut, pellentesque nibh.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.