18 Ağustos 2020 Salı

Teb emekli promosyon 2020

Teb emekli promosyon 2020

TL’ye kadar çıkarttı! TL arasında maaş alanlara 1. Bu yöntem ile kişilerin kampanya kapsamında toplamda en fazla bin liraya kadar ödül.


Emekli promosyon ödemelerinde 2. Yönlendirdiğiniz her yeni emekli için -kişi ile sınırlı- 1TL ekstra ödeme alabilirsiniz. TL ye varan promosyon ! Milyonlarca emekli vatandaş emekli maaşlarına ilave olarak promosyon ödemesinden de faydalanmaya hak kazandı. Ancak emekli vatandaşların bu hususta hak sahibi olabilmeleri için belli başlı birtakım koşulları yerine getirmeleri talep ediliyor.


TEB bankasının emekli müşterilerine özel kampanyalar yapmaya devem ediyor. TL değerindeki ödemeyi yapabilmek için getirdiği müşterinin yıllık taahhüt vermesi halinde 1TL ödeme gerçekleşecektir. TEB bünyesinden maaş kullanan emeklileri artırmak için belirlediği bu tutar, bankanın emekli müşterilerine önem vermesini kanıtlar nitelikte.


Aradan yaklaşık ay geçtikten sonra, 06. TL promosyon yatırıldı. TEB emekli maaş promosyon ödemeleri 1. TL tutarında emekli maaş promosyon ödemesi yapan TEB ayrıca, emekli arkadaşını TEB ’e getiren emekli maaş müşterilerine ek 1TL ödeme yapıyor! Aldıkları maaşlarla ay sonunu zar zor getiren emeklilerin merakla beklediği.


Bir çok banka emeklileri bünyesinde toplamak için cazip emekli promosyonu kampanyaları düzenliyor. TEB ise bankaya kazandırdığı her emekli için 1TL ödüyor.


Teb emekli promosyon 2020

Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde, maaş tutarına bağlı olarak aşağıda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır. Eğer emekli maaş müşterisi adet fatura için otomatik ödeme talimatı da verirse 4TL’den bağımsız olmak üzere 5TL daha ödüyor. TL ve üzeri olan emeklilere ise 1. Ocak ayı itibari ile emeklilerle olan anlaşmalar sona erdi. Bu yıl emeklilerin bankalardan alacağı emekli promosyonlarına yüzde kadar zam yapıldı.


Peki, maaşlara göre verilecek emekli promosyonları ne kadar oldu? Ek promosyon ödemesinde ise emekli maaşı miktarı baz alınıyor. TEB üzerinden alınan emeklilik promosyonları, bankalar arasında en verilen en yüksek tutarlar olarak bilinmektedir.


Teb emekli promosyon 2020

TL’den düşük (TL hariç) maaşlar için 3TL, 1. Kampanya Detayları: Kampanya 02. Akbank POS Başvurusu Nasıl Yapılır? YAPI KREDİ, TEB, ING, GARANTİ. TEB resmi internet sayfasından yaptığı.


Banka İpoteği Nasıl Kaldırılır? Geride kalan üç yıl sürenin ardından yeniden promosyon almaya hak kazanan 1milyonu aşkın emekli ödemelerin başlayıp başlamadığı sorusuna yanıt aramaya başladı. Son noktada teklifler 2. TEB Promosyon şikayetleri için tıklayın!


Tek şart TEB müşterilerinin, SGK’dan emekli maaşını alan vatandaşları TEB ’e yönlendirip emekli maaşı taahhüdü verdirmek. Internet satış sitesi kurmak. Hangi yıl tüm dünyada atatürk yılı olarak ilan edilmiştir.


Galatasaraylı arkadaşa doğum günü hediyesi. Pozitron promosyon. TL altında emekli maaşı alanlara 3TL, 1. TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 4TL tutarında promosyon. Karşılığında size de promosyon ödüyor.


Güncelleme: Finans. Peki emekli promosyonu ne zaman verilecek?


Ayrıca tüm bankalar için promosyon tutarları, başvuruyu nasıl yapabileceğiniz ve bankaların emeklilere sağlamış olduğu tüm ayrıcalıklar hakkında da detaylara ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.