18 Ağustos 2020 Salı

Tc kimlik no ile ssk sorgulama şifresiz

SSK sorgulama işlemleri mümkün değildir. SGK primleri sorgulanabilir. Daha sonra TC Kimlik numarası ile. Bu numarayı arayarak, sistem üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.


Aramanızla birlikte bu sistem üzerinden bir başvuru oluşturarak, bu başvurunun takibini de alo170.

TC KİMLİK NO İLE SSK SORGULAMA. Bu sisteme şifresiz girmek mümkün değildir. Hizmet Dökümü" linkine tıklayın.


YENİ DÜZENLEME İLE ARTIK ŞİFRESİZ OLARAK SSK SORGULAMASI YAPAMAZ, SSK HİZMET DÖKÜMÜ ALAMAZSINIZ. Burada sizden kimlik bilgileriniz istenecektir.


Artık Tc kimlik no ile SSK emeklilik sorgulama şifresiz olarak yapılabiliyor. Herkes ne zaman emekli olacağını merak eder.


Sosyal Güvenlik Kurumu resmi web sayfasından, istenilen bilgiler doldurulup sorgulama yapılabilmektedir.

Aynı zamanda oradan alınacak barkodlu belgeler resmi yerlerde kullanılabilecek nitelikte olduğu için e-devlet şifresi edinmesi birçok işi kolaylaştıracaktır. Vatandaşlar sorgulamalarını ister uyg. C kimlik no ile giriş yaparak öğrenebilirsiniz. Devlet sistemi üzerinden T. SGK hizmet dökümü sorgulama işlemini internet üzerinden yapmanız mümkün değildir.


Son Güncelleme: 21. SGK sayfasına girip yapacağınız bu işlem esnasında sorgulama kısmına istenilen bilgileri girmeniz yeterli olacaktır. Kolay bir sistemdir.


Gerekli adımları zorluk yaşamadan. Teknolojinin gelişmesi ile beraber SGK SSK prim ve hizmet dökümü sorgulama işlemleri çok kolay bir şekilde yapılabilmektedir. SSK Sorgulama ŞİFRESİZ SSK SORGULAMA SİSTEMİ.


Sistemimizden esnaf kefalet kredisi detaylarına bakabilirsiniz. TC kullanılarak telefonla sorgulama yapmak da mümkündür. Bu işlemin yapılması için aranması gereken numara.


Ssk sorgulama tc no ile şifresiz yapılamamaktadır. Yukarıda da belirtildiği üzere ssk başladımı sorgulama, ssk bilgilerimi sorgulama vs.

Ssk sicil sorgulama tc ile ve e-devlet şifresi ile yukarıda verilen menü üzerinden ve e-devlet sisteminden yapılmaktadır. Bağkur sorgulama için birçok seçenek bulunmakta.


Sorgulama işlemini yaparak ne zamandan beri bağkurlu olduğunuzu, toplam prim hizmet gün sayınızı, tescil bilgilerinizi kısacası tüm bilgileri edinebilirsiniz. Esnaflık, vergi kaydı, şirket ortaklığı kaydı ya da ÇKS yani çiftçilik kaydınız başladığında herhangi bir kapsamda sigortalı değilseniz ya da emekli. SSK prim sorgulaması yaparken sorgulama ekranında sizden istenen bilgileri girmeniz yeterli.


Emekli aylık bilgisi hesaplama gibi işlemlerin detaylarını sayfamızda. SGK sisteminden, şifreli olarak yapılan emeklilik sorgulama işlemleri ise e – devlet üzerinden sağlanmaktadır. Burada kullanacağınız bilgiler doğum yılınız, cilt numarası, uyruğunuz, TCKN ve nüfusa bağlı. Tüm maaş bilgileri ekranına ulaşacaksınız.


Maaşın ne kadar olduğunuda görüntüleyebilirsiniz. Nüfusa Kayıt Yeri ve nüfus Kişi Bilgisi ile T. TC Kimlik no doğrulama buradadır. Kimlik No Sorgulama için bu sayfayı ziyaret ediniz.


B Emekli maaşı şifresiz sorgulama işlemlerini E-devlet sistemi üzerinden yapabilirsiniz. Bağ-Kur emekli maaşlarını sorgulamak için şifrenizin olması gerekmektedir.


E-devlet şifresini herhangi bir PTT şubesinden TL karşılığında satın alabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.